Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer et batteri på en 1999 Yamaha Road Star

Det er en vakker dag å gå en tur, så du ta på kjøreutstyr og hoppe på 1999 Yamaha Road Star. Vri om nøkkelen, tommelen du på startknappen og ingenting skjer. På et tidspunkt, har motorsykkelens batteri utladet, og endte alle håp om å nyte dagen på Road Star. Det skjer med de beste av oss, som de fleste motorsykler må tåle lange perioder med lagringsplass under kaldere årstider, til slutt tappes batteriet utover reparasjon. Heldigvis, får 1999 Yamaha Road Star tilbake på veien er like enkelt som å bytte ut batteriet, en oppgave som krever bare din nøkkel og en stjerneskrutrekker. Du trenger
Startnøkkel
Phillips skrutrekker
Batteri
Vis flere instruksjoner
en

Sett tenningsnøkkelen i tenningen. Vri nøkkelen mot klokken for å låse opp rytterens sete låsemekanisme. Holde nøkkelen på plass med den ene hånden og trykk ned på forsiden av setet med den andre hånden til setet låsen spretter ut av mekanismen. Løft fronten på setet oppover og trekk den til forsiden av motorsykkelen for å løsne tappene på baksiden av setet fra rammen. Stille inn setet til side.
2

Koble fra batteriet oppbevaring stroppen fra batteriet skuffen under setets ramme skinner. Trekk en av stroppen er metall loops ut av de hekta tappene på batteriet skuffen og sette stroppen til side.
3

Fjern eksisterende batteriet, ved hjelp av en skrutrekker for å skru terminalen boltene som fester ledningene fører til batteriets terminaler. Koble fra den negative (-) kabelen først, deretter den positive (+) bly. Sett ledningene til side, holde dem borte fra motorsykkelens ramme og metalliske komponenter. Trekk batteriet ut av batteriet skuffen.
4

inn det nye batteriet inn i batteriet skuffen. Trekk oppbevaring stroppen opp og over batteriet, skli stroppen er metall sløyfe over hekta kategorien på batterikassen. Koble ledningene til batteriets terminaler med en skrutrekker. Fest den positive (+) kabelen først, etterfulgt av den negative (-) bly. Stram boltene med en stjerneskrutrekker.
5

Skyv tappene på baksiden av setet inn i rammen. Senk fronten på setet på låsemekanismen og trykk ned til låsen klikker stengt. Trekk setet forsiktig for å sikre at den sitter godt sikret med mekanismen. Slå tenningen klokken, returnere den til "OFF" posisjon, og fjern nøkkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107026.html

Previous:
Next:

motorsykler