Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan legge en motorsykkel på en Utility Trailer

Så mye som motorsyklister foretrekker å ri uansett hvor de går, transportere sine motorsykler på en tilhenger er noen ganger nødvendig. Siden de fleste tilhengere ikke er bygget spesielt for motorsykkel transport, de ofte mangler fasiliteter for å laste og sikre en motorsykkel. Dette kan skape mye stress for maskinens eier, som blir tvunget til å finne en måte å laste og knytte motorsykkel ned trygt. Du trenger en rampe og et godt sett med tie ned stropper. Du trenger:
lasteramper
Tie down stropper
Vis flere instruksjoner
en

Place et sett med lasteramper på baksiden av tilhengeren, sette ramper 'fingrene mot kanten av tilhengerens ramme. Senter en rampe i midten av tilhengeren og sette den andre skrå rampe et lite stykke unna og til venstre. Du vil bruke den andre rampen til å gå på hengeren.
2

Hook ene enden av en tie ned stroppen til hver rampe, sikre den andre enden mot tilhengerens ramme. Dette vil hindre at ramper sklir unna, mens motorsykkelen blir lastet inn.
3

Løft motorsykkel av støtten sin og rull den frem. Rull motorsykkelen opp midt rampen mens du går opp den andre rampen. Oppretthold fart, ved hjelp av vekten av MC til å trekke seg opp rampen og inn på tilhengeren. Skyv motorsykkelen til fronten av tilhengeren, hviler dens forhjul mot tilhengerens ramme. Senk motorsykkel på stativ sin.
4

Shift motorsykkelen inn i første gir, trekke i clutch hendel på venstre styre og trykke girspaken nedover til det klikker i gir.

5

Hook en tie ned stroppen til både framover hjørner av tilhengerens ramme, velge en solid del av rammen eller et slips ned øyekroken. Fest motsatte ender av tie ned stropper både motorsykkel, innpakning stroppen rundt styret.
6

Hev motorsykkelen ut av støtten sin og holder den oppreist. Stram tie ned stropper til spenningen støtter motorsykkel i oppreist stilling. Rist motorsykkel litt for å sikre at det ikke vil tippe over i begge retninger. Dersom motorsykkelen begynner å helle til en side og løft den rett opp igjen og trekk den løse stroppen.
7

Fjern rampene fra tilhengeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107025.html

Previous:
Next:

motorsykler