Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Suzuki forgasser Feilsøking

forgasser problemer er en av de vanligste og irriterende aspektene ved å eie en motorsykkel. Alle de små dyser, nåler og porter virke skremmende fra utsiden. Men når du begrave fingrene i en flyte bolle eller to, feilsøking forgasseren på Suzuki vil bli andre natur, sparer deg for hundrevis av dollar over å gå til forhandleren for service. Gas Tank Inspeksjon

Så du får flate flekker i mellomtonen, hakkete gassrespons og en og annen stall på tomgang? Før du rive i karbohydrater, se på gasstanken og jobbe deg inne. Pass på at alle rørene er riktig koblet til petcock. Er drivstoff linje festet på riktig måte? Hva med luften pust tube og vakuum linje til karbohydrater? Sjekk din gasskappe for å se om det er ventilerende riktig. Hvis ikke, kan tanken bli støvsuging drivstoff oppover i stedet for å skyve den til karbohydrater. Kontroller petcock filter for å se om det er noen rusk sparker rundt inne, som hindrer flyten av drivstoff.
Drivstoffledning Inspection

Koble drivstoffslangen fra tanken, og bruke en fangbrett å samle drivstoff som uunngåelig spritzes ut. Pek røret nedover for å drenere ut resten av brennstoffet. Nå kobler drivstoff linje fra karbohydrater, og inspisere den. Se rusk eller korrosjon? Hvis ikke, så det er på tide å dykke ned i forgassere.
Fjerne karbohydrater

Før du fjerner karbohydrater, må du ta noen skritt. Tømme float boller ved å holde fangsten pan under karbohydrater og løsne flottørskål avløp skruene på bunnen av hver bolle. Når alt drivstoffet er drenert, satt til side fangsten pannen og løsne klemmene som holder karbohydrater på topplokket. Hvis du har nok plass, er det mulig å arbeide på karbohydrater uten å fjerne throttle kabler ved å svinge dem til den ene siden av sykkelen og drapering et håndkle over motoren. Hvis du ikke har nok plass, kobler throttle kabler, utslipp rør og andre deler som forbinder dem til sykkelen. Når du endelig fjerne karbohydrater, bør de komme ut som en enhet avstivet sammen med luft breather slanger som stikker ut. Hvis du kjører individuelle pod luftfiltre, fjerne dem før du tar av karbohydrater.
En god rengjøring

På denne tiden, er det åpenbart at det er noe galt med karbohydrater , og de mest sannsynlig trenger en rengjøring og justering. Finn ut nøyaktig hvor din sykkel viktigste jets og piloter er, skru dem, og suge dem i carb renere. Fjern float boller og sjekk for slam. Rengjør float skåler med carb renere også. Du kan bruke trykkluft for å blåse korrosjon ut av små hull i forgasseren komponenter, men sørg for at du har et fast grep om dem. Rengjør alle deler av carb kroppen som vises korrodert eller blokkert. La forgasserdeler tørke, installere dem og fest karbohydrater til sykkelen. Koble til alle kabler og fest alle klemmer.
Floats, nåler og andre innstillinger

Sjekk ut flyter i flottørskål. Hvis flåtene er ute av sync, bruk en passer å måle avstander på hver carb. Pass på at de er alt for spec via sykkelens service manual. Også, se om nålene er på rett klipp og innstillingen med service manual. Hvis nåler eller pontonger er av, kan det føre til uregelmessig drivstoff flyt og en ulykkelig sykkel. Mens du er i gang, sørg for at dine viktigste jets og pilot jets er til spec. Dette er spesielt viktig etter å kjøpe en ny sykkel. Hvis karbohydrater er rettet for en ettermarkedet eksos, sørge for at deres innstillinger er kompatible med eksos produsenten.
Carb Sync og regelmessig vedlikehold

Etter tre til fire timer carb feilsøking, bør sykkelen din være å kjøre som en mester. Hvis det er fortsatt litt ornery, er det siste trinnet du kan gjøre en carb sync. Du trenger en carb sync verktøy og en ekstern drivstoffslangen å gjøre dette, så bli venner med som mekaniker nedover gaten. Når du balansere karbohydrater, bør sykkelen din blir som ny. Alltid feilsøke fra utsiden inn, og utføre service på karbohydrater på timeplanen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106611.html

Previous:
Next:

motorsykler