Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner eksosrøret for en 2006 Suzuki GSX-R600

Installere en ettermarkedet eksosanlegg eller utføring av reparasjoner på en skadet eksosrøret hengsler på din evne til å demontere og fjerne 2006 Suzuki GSX-R600-aksjen eksosrør og lyddemper. I motsetning til tidligere GSX-R600 modeller, som brukte en enklere metode for å lufte brukt avgasser, nyere generasjon modeller bruker en elektronisk servo-styrt ventil for å maksimere ytelsen. Den servo kompliserer også eksosrøret er fjerning, siden kablene og sensor må fjernes først. Selv om dette ikke øke mengden av tiden det tar å fullføre jobben, er det ikke utover egenskapene til GSX-R600 eiere å fullføre seg selv. Du trenger:
4 mm og 5 mm Allen fastnøkkel
Tenningsnøkkel
10 mm og 12 mm kontakter
Stikknøkkel
10 mm fastnøkkel
Flat skrutrekker
O2 sensor skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løft puter på sidene rytterens sete og skru setets bolter med en 5 mm unbrakonøkkel. Brukeren løfte setet opp og deretter ut mot halen fairing før det kan fjernes fra motorsykkelen helt. Lås opp passasjersetet pad med tenningsnøkkelen og fjerne det fra motorsykkelen også.
2

Skru halen kåpe er bolter fra i under-setet oppbevaringsrom, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Løft den bakre av halen kåpe litt og trekk ut blinklys og baklys ledningskontakter fra venstre side av rammen. Trekk halen kåpe av motorsykkelen for å avsløre eksos ventil kontroll servo på høyre side av rammen.
3

Koble fra ledningskontakter fra eksos ventil kontroll servo. Løsne mutrene på begge servo er kabler med en 10 mm fastnøkkel. Vri begge vaiernes justerbar klokken for å løsne styrekabler helt. Trekk vaiernes tønneformede hylser ut av servo
4

Lirk plast nagler ut fra siden kåpen nedre haken med en flat skrutrekker;. Dette vil skille Underkåpen inn i to ruter, en på hver side av motorsykkelen. Skru ut boltene fra begge side kåpe paneler, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk kåpe paneler bort fra motorsykkelen.
5

Skru av drivstofftanken øvre monteringsbolten, plassert på rammen mellom drivstofftanken og styret, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Løft fronten på drivstofftanken opp og støtte den på plass med tanken prop stand.
6

Følg eksosrøret oksygen sensor, som ligger nær ventilen på høyre side av eksosrøret, til kontakten under drivstofftanken. Trekk ut oksygen sensor i kontakten og skru ut sensoren fra eksosrøret med en O2 sensor skiftenøkkel.
7

Skru av radiator er festeboltene fra fronten av motorsykkelen, med en 10 mm-kontakten. Trekk radiator litt forover for å gi tilgang til eksosrør er festeboltene. Løsne boltene med et 12 mm-kontakten.
8

Løsne festeboltene fra begge sider av skjerf og løsne lyddemperens klemme, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Trekk lyddemperen av eksosrøret og bort fra motorsykkelen.
9

Skru av eksosrøret er festeboltene helt med en 12 mm pipenøkkel, senk deretter eksosrøret bort fra motoren. Trekk eksosrøret bort fra motorsykkelen når den har åpnet motor og ramme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110127.html

Previous:
Next:

motorsykler