Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en Clutch Plate

En clutch plate overfører kraft fra en motor til overføring av og frakopling av trekkraften. Det finnes to typer clutchplatene - drive plater og drevne tallerkener. Driven plater brukes til å spinne et knutepunkt som er splined å direkte til sendingen, som overfører kraft til transmisjonen. Drive platene er splined til hovedakselen til motoren, og overfører kraften som genereres av motoren til overføring via det drevne platene. Denne forbindelsen er aktivert av en fjærmekanisme og en trykkplate. Instruksjoner
en

Start motoren og la den varmes opp til normal driftstemperatur. Dette bør ta ca 3 til 5 minutter.
2

Accelerate til 40 miles per time. Hvis det føles som motoren blir overarbeidet eller viser tegn til å reagere tregt ved ikke å akselerere skikkelig, eller ikke alle av kraften overføres til bakhjulet, er clutchen mest sannsynlig skli. Vanlige årsaker til dette problemet er justert riktig, clutch kabel, svake kilder i clutch montering og utslitt clutch plater.
3

Forsøker å skifte gjennom girene i rekkefølge av rekkefølgen. Hvis du opplever noen problemer med clutchen ikke løsrev fullt ut, har du kanskje en dra clutch. En dra clutch kan være forårsaket av en feiljustert clutch kabel, skjeve drive plater, eller hakk i kurven eller hub, og disse sporene kan føre til problemer med clutchplatene stikker til huben eller kurven, eller platene kan sette seg fast sammen , noe som til slutt kan resultere i alvorlige mekaniske skader på hele clutchen sammenstillingen. I dette tilfellet, reparasjoner er dyrt og komplisert, og bør kun utføres av en profesjonell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107203.html

Previous:
Next:

motorsykler