Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik beskytter Radiatorer Fra Rock Punkteringer

Motorsykkel radiatorer trenger beskyttelse mot steiner og andre skarpe gjenstander som kan fly opp fra veien og forårsake punktering. Grillen kits er tilgjengelig i et stort utvalg av stiler og design for å matche din sykkel. Krom grill kits aksent radiatoren foran for å matche krom enderør, foten knagger, brems reservoarbergarter dekker og gass tank deksler. Design inkluderer flammer, for å matche maling jobb, eller motorsykkelen navn. Disse tilpasset metall design på forsiden av grillen dekke og beskytte radiatoren mot fremmedlegemer som kan forårsake hull eller bulker, noe som resulterer i en defekt kjølesystem. Du trenger:
Skiftenøkkel, Elektrisk tape
Radiator grille kit
Tenger
Isopropanol
Shop klut
Vis flere instruksjoner
1

inn en skiftenøkkel på horn brakett bolt. Vri nøkkelen mot klokken for å løsne bolten. Trekk bolten, brakett og horn rett ut for å fjerne dem. Hornet dingle ved sin ledningsnett.
2

Place elektrisk tape rundt horn ledningsnettet og tape hornet til bremsekalippernes ledningsnett. Denne handlingen holder horn ut av veien av radiatoren mens du arbeider.
3

inn en skiftenøkkel øverst til venstre bolt av radiatoren braketten. Vri nøkkelen mot klokken for å løsne og fjerne bolten. Gjenta denne prosessen for å fjerne det øverste høyre bolt.
4

Sett to grille gummi støtfangere, fra settet, i toppen av grillen. Sett i de gjenværende to støtfangere i bunnen av risten. Det er en leppe på både toppen og bunnen av grillen, på innsiden, for å imøtekomme de støtfangere.
5

Place de to metall flens krage avstandsstykker på de to øverste boltene på radiator braketten.
6

Juster skruehullene mens du skyver grille på radiator braketten. Delvis trekkes hver av de to bolter. Bøye bunnen av grillen opp med tang i en 90-graders vinkel for å vikle rundt bunnen av radiatoren. Løft litt i radiatoren å skyve risten nederst under den.
7

Stram de to øverste boltene. Trekk tape av horn og bremsekalippernes kabling. Erstatte horn på braketten og trekk til bolten på plass for å installere den.
8

Hell isopropylalkohol på en butikk klut. Gni ikke limrester fra tape av ledningsnettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107900.html

Previous:
Next:

motorsykler