Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Raising en Goldwing GL1100 Seat

The GL1100 Goldwing ble produsert av Honda Motor Co 1980-1983 i tre varianter: den grunnleggende Goldwing standard, saddlebag utstyrt utdanningen og det fullt utstyrte Aspencade. Alle tre modellene ble utstyrt med et enkelt stykke sete i stand til å komfortabelt sitteplasser to ryttere. Setet er boltet direkte på rammen, noe som betyr at fjerning av setet som er nødvendig for å reparere motorsykkelens motor, brennstoff-og elektriske systemer. Bare to bolter må fjernes, men tilgang til boltene er litt mer komplisert på saddlebag utstyrte modeller. Du trenger
6 og 8 mm Allen fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Lås opp saddlebag låsene, hvis montert, deretter fjerne Saltaske lokkene.

2

Fjern monteringsbolten fra høyre side av setet, som ligger under den bakre delen av setet, ved hjelp av en 8 mm unbrakonøkkel. Setet bolten er tilgjengelig fra innrykk på den indre kanten av Saltaske.
3

Fjern monteringsbolten og den vedlagte våren fra venstre side av setet, med en 6 mm Allen skiftenøkkel.
4

Løft baksiden av setet en til to inches av motorsykkelens ramme. Skyv stolen mot baksiden av motorsykkelen til metallbøylen tungen foran og under setet glir ut av sporet skåret i motorsykkelens ramme. Trekk setet bort fra motorsykkelen.
5

Hold setet over motorsykkelen og skli setet tungen inn i sporet kutt i rammen, som ligger under bensintanken. Trykk ned på baksiden av setet til den sitter fast på rammen.
6

Skru riktig montering bolt inn i braketten under baksiden av setet, ved hjelp av en 8 mm unbrakonøkkel. Skru venstre monteringsbolten og våren inn i venstre braketten, med en 6 mm unbrakonøkkel.
7

Sett saddlebag lokk, lås deretter saddlebag låsene.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111570.html

Previous:
Next:

motorsykler