Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytter jeg en clutch hendel på en 2005 Softail Deuce Harley Davidson?

Som de fleste av komponentene som utgjør en 2005 Harley-Davidson Softail Deuce, er det clutch hendel et fint utformet instrument. Disse aluminium spakene er lett skadet, med avrundet tupp bryte av på det minste press. Mens ikke skadelig for generelle driften av motorsykkelen, svekker en forkortet clutch hendel fra Deuce raffinerte utseende. Heldigvis er det clutch hendel nesten like enkelt å erstatte som det er å bryte den. Du trenger
Wrench
Tenger
Replacement clutch hendel
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på spark sin stå og slå på styret helt til høyre for bedre tilgang til clutch abbor, spak og kabel.
2

Trekk gummi støv boot unna clutch adjuster i midten av clutch kabel, plassert i nærheten av motorsykkelens ramme. Ved hjelp av en skiftenøkkel, løsne adjuster låsemutteren. Vri regulatoren med klokken for å løsne kabelen spenning.
3

Fjern låseringen fra bunnen av clutch hendel er dreieskruen med tang. Trekk dreieskruen ut av toppen av clutch hendel og dra spaken ut av clutch abbor.
4

Trekk kabelen fat ut fra bunnen av clutch hendel og trekk clutch kabelen vekk fra spaken. Sett kabelen inn i erstatning clutch hendel. Sett kabelen fat i clutch kabel slutt løkke for å feste kabelen til spaken.
5

Sett clutch hendel inn spaken sin abbor. Sett pivot bolt inn i abbor og spaken. Trykk på låseringen inn på leddbolten sin groove på bunnen av clutch hendel.
6

Stram clutch kabelen spenning, vridning kabelen adjuster mot klokken til clutch hendel har 1/8 tommer av slakk mot clutch hendel abbor. Trekk kabel adjuster lås mutteren med en fastnøkkel og skyv gummi støv støvel over adjuster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107413.html

Previous:
Next:

motorsykler