Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Trail Tech Vapor Installation Instructions

The Trail Tech Vapor er en onboard datasystem som du kan feste til kroppen av en liten bil som en ATV eller motorsykkel for å gi deg umiddelbar tilbakemelding om hvordan bilen er i gang. Denne enheten vil vise deg din nåværende hastighet samt den løpende temperatur og turtall på motoren, bidrar til å varsle deg hvis det er et problem. Instruksjoner
en

Bruk overflaten plate og de medfølgende skruene til å montere damp til en flat tjeneste på kjøretøyet. Skyve skruene gjennom hullene på baksiden av platen. Sett platen bak overflaten som du vil montere enheten og sett skruene gjennom overflaten og inn i hullene på baksiden av Vapor. Stram dem ned for å hindre enheten fra å skli rundt under bruk.
2

Finn en tennplugg ledning som er lett å få tilgang på motoren på bilen din. Pakk rpm sensor ledning festet til Trail Tech datamaskinen rundt tennpluggen flere ganger til det er stramt. Denne ledningen vil måle rpm på motoren din og vise informasjon på skjermen av damp.
3

Løsne radiator slangen ved å løsne skruene på klemmen som holder den på plass, og skyver temperaturføleren over toppen av slangen. Stram ned sensorens skruer når den er på plass for å sikre denne delen av enheten glir ikke rundt mens motoren er i bruk. Sett på radiator slangen ved å sette slangen tilbake i åpningen og stramme til skruene på klemmen.
4

Koble strømkablene til Vapor direkte til bilens 12-volts batteri. Fest den positive ledning til den positive stammen av batteriet og den negative ledning til den negative stammen av batteriet. Blande opp ledningene kan forårsake en kortslutning i enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109748.html

Previous:
Next:

motorsykler