Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

The Best Air Intake for Vulcan 800A

Bedre luft inntak av en Vulcan 800A er en av de enkleste måtene å øke hestekrefter og gassrespons. Noen luft inntak systemer er enkle å installere og andre krever litt av mekaniske ferdigheter. Uansett, ytelse luft inntak systemer tillate mer kald luft inn i motoren, noe som øker hestekrefter, akselerasjon og drivstofføkonomi. Hva er best for sykkelen din er diskutabelt, men det er noen alternativer å vurdere. Høy Flow Air Filter

Den enkleste og sikreste måten å forbedre luftinntaket til Vulcan 800A er å bruke et high-flow luftfilter. Den erstatter rett og slett aksjen luftfilteret i Vulcan med en olje-belagt, bomull fiber filter. Oljen belegg hjelper tiltrekke partikler som skitt og støv uten å begrense luftstrømmen. Å øke strømmen av luft inn i motoren, mens redusere luftens temperatur, gir en mer fullstendig utbrenning og høyere strøm uten bruk av mer brensel. Det er ikke uvanlig å se en 2 - eller 3-hestekrefter gevinst med disse luftfiltre. To eksempler på selskaper som gjør høy-flow luftfiltre for Vulcan 800A er K & N og Kuryakyn er Corsair.
Hypercharger

Luftinntakssystemet som hevder å få best hestekrefter gevinst er Kuryakyn sin Hypercharger. Den Hypercharger endrer formen av luftfiltreringssystem. Dette gjør at kraften i luften beveger seg mot sykkelen når den sendes for å angi et scoop. Høyere trykk i luftinntaket systemet øker luftstrømmen gjennom filteret. Ifølge produsenten, kan dens Hyperchargers legge 7-9 hestekrefter. Men vurderinger av Hypercharger effektivitet blandet.
Økende Air Intake resultatutvikling
p Hvis du ønsker å få mest mulig ut av en Vulcan 800A ytelse luftfilter , vil enten det er en high-flow luftfilter eller en Hypercharger, spyling og tuning forgasseren og motoren forbedre hestekrefter og hastighet dramatisk. Motorer er innstilt på en bestemt luftstrøm innstilling, og øke luftstrømmen inn i motoren vil ikke ha sin fulle nytte hvis motoren ikke er innstilt på optimalt utføre under disse nye forholdene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109747.html

Previous:
Next:

motorsykler