Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er spesifikasjonene for en Harley 1340 Torque?

The Harley-Davidson Evolution motor leveres med 1340 kubikkcentimeter eller 80 kubikk tommer og brukes til å drive Touring, Dyna og Softail utvalgene av cruiser motorsykler. Dreiemomentet produsert av motoren avhenger av hvilken sykkel det er montert og sykkelen sin type drivstoff induksjon. Motoren

Utviklingen motoren 1340 cc-forskyvning har en boring og slaglengde på 3,5 inches ved 4,3 inches, hvor utboringen er diameteren til motorens sylinder åpningen, og slag er den totale avstanden stempelet reiser opp og ned. Komprimeringsgraden er 8,5 til en, hvor Komprimeringsgraden er forholdet mellom volumet mellom stempelet og sylindertoppen før og etter et kompresjonsslag.

Motoren er en V-tvilling med de to sylindre på en 45 graders vinkel i forhold til hverandre. Det er fire-takter, noe som betyr at stemplene tar fire slag å fullføre en motor syklus.
Torque

Dreiemoment måles i fot-pounds i USA og Newton meter i land som bruker det metriske systemet. Momentet som produseres av en motor er en kraft dreie rundt en akse måles i fot-pounds. For eksempel, hvis en kraft på 100 pounds påføres en fot fra en rotasjonsakse, ville den resulterende dreiemoment være 100 fot-pounds.

Dreiemoment er relatert til hestekrefter, og en hestekrefter er faktisk tilsvarer 550 fot -pounds en andre. Dreiemoment er også knyttet til arbeid, som måles i fot-pounds også. Imidlertid er dreiemomentet distinkt fra jobb, som arbeid innebærer bevegelse av et objekt over avstand, mens dreiemoment virker på en akse, hvor avstander er ikke nødvendig.

Dreiemoment også forandrer seg med turtall, noe som er grunnen til at det er vanligvis spesifisert på et bestemt turtall når den er på sitt høyeste.
Torque av 1340-cc Evolution

dreiemoment på en Evolution 1340-cc motor avhenger på motorsykkelen den er montert til. For Dyna gruppen, er den maksimale dreiemoment produsert 79 fot-pounds på 3500 motor omdreininger per minutt. På samme rpm, produserer motoren 76 fot-pounds i Softail gruppe av sykler.

Touring sykler kan ha enten forgasseren drivstoff induksjon eller Electronic Sequential Port Fuel Injection (ESPFI). På sykler med en carburetion system, produserer Evolution 77 fot-pounds av dreiemoment ved 4000 rpm, og i ESPFI touring sykler, maksimalt dreiemoment på 83 fot-pounds er utviklet ved 3500 rpm.
Metric Torque

tilsvarende dreiemoment i Newtonmeter er 107 Nm for Dyna gruppen og 103 Nm for Softail sykler. De carbureted Touring sykler produsere 104 Nm og drivstoff-injisert modeller 113 Nm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109006.html

Previous:
Next:

motorsykler