Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Suzuki Burgman 650 Spesifikasjoner

The Burgman 650 er en scooter utviklet av Suzuki i 2009 og tilhører en rekke motorsykler dateres tilbake til 1999. Den AN250 og AN400 var de første to Burgman modeller som skal slippes på markedet. I disse dager, konkurrerer Burgman 650 i et tøft marked, møter sterk konkurranse fra andre scootere som Yamaha T-Max 500. Makt

Suzuki Burgman er utstyrt med en firetakts motor, altså i en rotasjon av veivaksel de inntak, kompresjon, forbrenning og eksos slag samtidig finne sted. Den har en forskyvning --- volumet feid av stemplene i en bevegelse fra øvre dødpunkt (TDC) til bunn dødpunkt (BDC) --- av 38,93 cubic inches. Den har også to sylindre, som inneholder fire ventiler hver. Ventiler styrte avgassene fra motoren. Sylindrene 'diameter er 2,8 inches og slaget er 2,4 inches, som er den avstand som stempelet reiser i sylinderen. Kompresjonsforholdet --- forholdet mellom topplokk volum i forhold til den av stemplet før og etter et kompresjonsslag --- er 11.2:1. To overliggende kamaksler er til stede, og plassert over brennkammeret. Et reservoar for olje er bygget inn i motoren for smøring, dette er kjent som et Våtsump utforming. En flytende kjølesystem opprettholder motorens temperatur, slik at den ikke overopphetes og utfører til potensialet sitt. Dette er alle skapt av av en elektrisk starter og transistorisert tenningssystem.
Dimensjoner

Under en akselavstand på 62,8 inches er en forhjulet måler 15 inches i diameter. Et dekk 4,7 inches bredt med en 3,3 tommers sidevegg høyde passer dette hjulet. Baksiden dekket er 6,3 inches bred med en sidevegg høyde på 3,8 inches og passer på en 14 tommers diameter hjul. Chassiset er 89 inches lang, 56,5 inches høy med en setehøyde på 29,5 inches. Bunnen av rammen går klar av bakken ved 5,1 inches. Den Burgman har en våt vekt av 593 pounds, noe som betyr at vekten av kjøretøyet med alle sine fluider inkludert, slik som olje og gass. Tanken kan lagre opptil 3,96 liter drivstoff.

Bremser og understell

Dual skivebremser foran bilen og en annen singel skivebremse på bak bringe Suzuki stoppet opp. Jevne ut de grovere veiene er to teleskopiske, olje dempet, spiralfjærer suspensjoner, en i hver ende av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109005.html

Previous:
Next:

motorsykler