Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å prime Motor med olje i en 1972 Harley-Davidson Sportster etter at den ble gjenoppbygd

Harley-Davidson bruker et tannhjul-type oljepumpe å mate lager og foringer i motoren på 1972 Sportster. Pumpen leverer lavt trykk og høyt volum oljestrømmen gjennom de forskjellige Oljepassasjer innenfor blokken, returnerer deretter til oljen i oljereservoaret. En nylig ombygd motoren vil ikke ha olje i lagrene eller foringer, og de kreftene som genereres i motoren ved hjelp av roterende og stempelkompressorer deler kan skade de nye lagrene og tidsskrifter. Motoren må være grundig grunnet med olje før du kjører. Du trenger
Ny motorolje
skrutrekker
Clean olje container
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Finn oljereservoaret til baksiden av motoren under setet på den høyre side av Sportster. Fjern oljereservoar cap. Fyll oljetanken til "Full"-merket. Installer reservoaret cap.
2

Fjern slangeklemme fra olje retur slangen, på reservoaret slutten, med riktig skrutrekker til å løsne klemmen. Trekk olje retur slangen fra avkastningen nippel på reservoaret. Lede den løse enden av olje retur slangen inn i en ren olje container.
3

Koble tennspolen ledninger fra den primære siden av coilen plassert under drivstofftanken og over motoren ved hjelp av en skiftenøkkel. Plasser ledningene slik at de ikke kan bue til tennspolen terminaler, noen del av rammen eller motor eller hverandre.
4

Drei motoren med tenningen i 10 sekunder. La starteren avkjøles i ett minutt. Gjenta om nødvendig til oljen begynner å lade fra olje retur slangen.
5

Installer olje retur slangen på olje retur nippel på reservoaret. Stram oljeretur slangeklemme sikkert med en skrutrekker.
6

Toppen av oljen i reservoaret til "Full"-merket.
7

Koble tenningsledningene til terminalene på coilen med en fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111680.html

Previous:
Next:

motorsykler