Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Valve Train på en 1982 VF750

Ventil justeringer er en av de mer vanskelige vedlikeholdsoppgaver at mange MC-eiere må utføre. Jobben kan bli enda mer forvirrende for en 1982 Honda VF750 eier, som motorsykkelen bruker en kompleks V-4-sylindret arrangement. Honda har innarbeidet gjenger justeringsskruer i VF750 ventil tog, noe som gjør det enklere å justere ventilene 'klaring. Mens ventil justeringer kan være en tidkrevende prosedyre, vil resultatene forlenge levetiden på VF750 din og sørge for at den vil fortsette å operere på topp effektivitet. Du trenger
Startnøkkel
10 mm, 12 mm og 17 mm kontakter
Stikknøkkel
0,012 mm bladsøker
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner

en

Fjern setet fra VF750 din. Bruk motorsykkelens tenningsnøkkelen for å låse setet låsen på venstre side av halen kåpe. Løft setet av rammen og sete rails. Trekk plast dekker av de gummituter på sidene av din VF750 er rammen.
2

Sett ventilen under venstre side av drivstofftanken i på-posisjonen. Trekk drivstoffslanger av ventilen. Skru bolten fra bunnen av gass-tank, ved hjelp av en 12 mm tilslutning og en pipenøkkel. Løft bunnen av tanken litt opp, og trekk tanken mot bakskjermen til tanken kan fjernes helt.
3

Fjern radiator fra motorsykkelens ramme, med en 10 mm socket og en pipenøkkel. Trekk radiator bort fra motoren og henge den på styret, ved hjelp av bungee ledninger.
4

Fjern generator dekselet på venstre side av motoren, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Skru av dekselet er boltene, trekk deretter dekselet bort for å avsløre generatoren svinghjulet. Plasser en 17 mm pipe og en pipenøkkel over hodet på svinghjulet er montering bolt. Vær oppmerksom på hakk gravert inn i generatoren bolig, plassert til høyre for svinghjulet. Dette hakk brukes til å angi posisjonen av motorens veivaksel i forbindelse med et sett med tegninger trykt på siden av svinghjulet.
5

Løsne skruene fra toppen av fronten flaskens ventil dekke, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Løft dekselet og dets pakning av fronten sylinderen for å avsløre inntak og eksos ventiler.
6

Roter generator svinghjul med klokken til "T 1-3" merking på siden av svinghjulet er justert med indikatoren hakket på generator boliger.
7

Slide en 0,012 mm bladsøker mellom justeringsskruene og inntak ventiler på den øverste halvdelen av den fremre sylinder. Måleren skal gli mellom skruene og ventilene med en liten mengde motstand. Hvis måleren ikke kan settes inn mellom ventilene og skruene, eller hvis det ikke er noen motstand, er ventilklaringen ut av spesifikasjonen, og vil måtte justeres.
8

Juster inntak ventilklaringen ved hjelp av ventilens justeringsskruer. Løsne skruene 'låsemuttere med en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Vri skruene klokken med en flat skrutrekker for å minske klaringen mellom ventilen og skruen, eller mot urviseren for å øke ventilens klaring. Sett inn 0,012 mm bladsøker mellom ventilene og skruene og sjekke ventilklaringen igjen. Stram justeringsskruene 'låsemuttere med en 10 mm-kontakten.
9

Kontroller og juster eksos ventiler på den nederste halvdelen av den fremre sylinder, med de samme metodene som trinn 7 og 8. Installere ventil dekselet og pakningen på forsiden sylinder, med en 12 mm pipe og en pipenøkkel.
10

Roter generator svinghjul med klokken til "T 2-4" merking på siden av svinghjulet er på linje med indikatoren hakket på generator boliger. Fjern den bakre sylinder ventil dekselet og dets pakning, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel.
11

Kontroller og juster den bakre sylinder er ventilklaringen, etter samme metode som brukes for å justere foran sylinderens ventiler . Installere ventil dekselet og pakningen på bakre sylinder med en 12 mm pipe og en pipenøkkel.
12

Sett drivstofftanken på din VF750 er ramme. Stram drivstofftanken er monteringsbolten, ved hjelp av en 12 mm pipe og en pipenøkkel. Koble til drivstoff linjer til tankens ventilen. Installere radiator, ved hjelp av en 10 mm-kontakten.
13

Trykk plastdeksler inn i rammens gummituter. Låse setet på plass mot motorsykkel sete og ramme rails, ved hjelp av setet låsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110713.html

Previous:
Next:

motorsykler