Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage din Honda Motorsykkel Håndtak Better

Honda linje av motorsykler har vært et fast innslag i motorsport verden. Fra den opprinnelige "super sykkel," 1969 CB750, til den nyeste high-performance CBR1000RR, har Honda vært ledende pakken med smidige maskiner. Men, hvis en gang knivskarpe ride føles plutselig som et tonn murstein i hjørnene, eller hvis du ønsker å presse hver siste rest av ytelse ut av det, er det et par ting du kan gjøre. Instruksjoner
en

Kontroller lufttrykket i dekkene. Feilaktig luftfylling i dekkene kan føre til heavy-styrefølelse, tap av veigrep og tidlig dekk svikt. For de fleste 600cc modeller, er en ideell "performance"-innstillingen 32 psi (pounds per kvadrattomme) på forhjulet og 36 psi bak. Høyere slagvolum modellene kan trenge litt mer: 36 psi foran og 40 psi bak. Se i bruksanvisningen for Hondas anbefalte dekktrykk.
2

Inspiser dekk slitebanen for slitasje eller skader. Se etter flate flekker eller områder hvor den indre metal "ledningen" er viser gjennom gummi. En mangel på riktig mønsterdybde tykkelse kan redusere håndtering av motorsykkelen som dekket kjemper mot sine egne uregelmessigheter å gripe veien.
3

Set din suspensjon sag. Dette refererer til å sette opp motorsykkelens suspensjon spesielt for rytteren sin. Factory-leverandøren hjuloppheng er designet for en 5 '9 "høy rytter vekt ved 180 pounds med grunnleggende street riding i tankene. Finjustering forgaffelen og bakdemper å imøtekomme din vekt, høyde og kjørestil vil drastisk forbedre håndteringen av motorsykkelen.
4

Installer en styredemper. Steering dempere er hydraulisk betjente enheter som hindrer overdreven bevegelse på gaffelen, benektende mindre ujevnheter og hindre høyhastighets vingle. Selv om dette ikke kan virke som det ville hjelpe motorsykkelens kjøreegenskaper, vil det stabilisere motorsykkelens chassis mens lente seg over i en sving.
5

Bytt til en annen dekk. motsetning til å erstatte et dekk fordi den er skadet, er det bare å bytte . en annen produsent dekk eller en annen dekktype kan noen ganger gjøre en stor forskjell i din sykkel håndtering Dette skyldes de ulike profilene som brukes av de ulike produsentene, og noen foretrekker en avrundet "krone", som gir bedre lineær stabilitet, men krever mer innsats for å slå i. Andre selskaper kan foretrekke en "topp", nesten trekantede, krone for å gi en rask turn-in, favoriserer side-til-side-overganger fremfor stabilitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106694.html

Previous:
Next:

motorsykler