Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge en forgaffel på en WR250F

Yamahas WR250F - som de fleste skitt sykler - er designet for å ta litt misbruk. Til tross for sin seighet, er det fortsatt behov for å ha gaffel service med jevne mellomrom. Vanligvis når gaffelen "gjenoppbygd," det er virkelig om å endre gaffel sel - noe som bør gjøres hvis du ser en økning i oljerester. Men, når du har gaflene fra hverandre, kan du også bytte ut eller oppgradere andre komponenter. Du trenger
metriske stikkontakter
Vis flere instruksjoner
en

Sett motorsykkelen på et arbeid stativ eller plast melk kasser slik at hjulet er forhøyet en fot eller så opp fra bakken. Du kan også sikre trippel tre med en tie-down stropp eller strikk ledningen slik at sykkelen ikke faller på hver side som du jobber på gaflene.
2

Fjern splinten fra forakselen med et par av nål tang, og fjern deretter aksel bolt. Skyv forhjulet fri fra stanchion rør. Dekket vil fortsatt være koblet til master sylinder av bremseslangen. Ikke stress kabelen. Hvis du har problemer med å balansere dekkene mot rammen, bruk en zip tie å holde det midlertidig.
3

Løsne boltene for treet øvre og nedre tre klemmer på høyre og venstre gaffel tube. Begynner med en liten vridning bevegelse, fører du en gaffel røret ut av sin trippel tre mount, sette den på arbeidsbenken, og deretter fjerne den andre gaffel røret.
4

Place et arbeid fille i en skrustikke, så forsiktig plassere en gaffel over fille. Nøye tettsittende røret bare stramt nok til å jobbe videre. Ikke stram som du kan bøye gaffel rør.
5

Fjern krom bås røret fra ytre gaffel røret, deretter arbeide den gamle tetningen av gaffelen og erstatte det. Hvis du kommer til å erstatte fjærer, ventiler eller foringer med nye eller etter-markedet enheter, er dette tiden å gjøre det. Gjenta prosessen for det andre gaffel beinet og monter hjulet og gafler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111400.html

Previous:
Next:

motorsykler