Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en motorsykkel i baksiden av en pickup lastebil

Lastebiler er produsert for haling noe du kan sette på senga av dem. Noen mindre lastebiler har evne til å bære større belastninger på grunn av rammens styrke og et lavere tyngdepunkt. For å laste en motorsykkel eller en ridning gressklipper på sengen vil kreve bruk av bakluken så den fulle lengden av lastebilen sengen blir brukt. Bruken av lasteramper vil være nødvendig å laste tunge gjenstander. Typiske bed lengder er 4, 6 og 8 meter. Du trenger
Målebånd
Loading ramp
Tie down stropper
Vis flere instruksjoner
en

Lavere bakluken på lastebilen seng. Bruk målebånd for å måle lengden av motorsykkelen. Sammenligne den lengden til lengden av lastebilen sengen for å være sikker på sykkelen vil passe.
2

Plasser en lasterampe på kanten av bakluken i sentrum av bakluken og lasteplanet.

3

Rull motorsykkel opp til lasterampe. Har den assisterende komme i lastebil seng å hjelpe trekke sykkelen opp på rampen. Når du begynner å presse sykler forhjulet på lasterampen posisjon forhjulet slik at bakhjulet til å følge i samme bane.
4

Skyv MC opp rampen inntil sykkelen er helt i lasteplanet. Senk spark stå på sykkelen slik at det å være på lastebilen.
5

Wrap en tie ned stroppen rundt gaffelen av sykkelen og feste stroppen på begge sider av lastebilen

6

Spør assistent til å presse ned på styret for å komprimere foran sjokk gaffel og stramme stroppen til den er fast. Ta rampen fra bakluken og plassere rampen ved siden av motorsykkelen på lasteplanet slik at det er tilgjengelig for lossing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107699.html

Previous:
Next:

motorsykler