Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda GL145 Spesifikasjoner

The Honda GL 145 er en motor sykkel med en mye kraftigere motor enn en standard dirt bike. Disse kraftige sykler er også kjent som bøtte syklistene, med "bøtte" brukt som en nedsettende betegnelse for syklene, da de ikke ble respektert som "ekte" racing motorsykler. Honda GL 145 ble kun produsert i ett år i 1988 og deretter avsluttet på grunn av manglende interesse i linjen. Motor og Power

Honda GL 145 er utstyrt med en 145 cc (kubikkcentimeter) motor. Sykkelen er i stand til å gå hastigheter på opptil 70 miles pr time, avhengig av størrelsen av rytteren og ujevnheter i terrenget. Motoren skal kjøres på blyfri bensin med en drivstofftank kapasitet på 3 1/2 liter. Honda GL 145 har 16 hestekrefter og vil skape over 30 fot-lbs. dreiemoment når du kjører på 8000 rpm.
Body

Honda GL 145 karosseri er at av et stort skitt sykkel, med en minimalistisk ramme og synlige motordeler og sjokk gulvbelegg. Honda GL 145 var tilgjengelig i to farger: rød og svart. Fargen vil sluke rammen, fendere og gummi sjokk gulvbelegg. GL 145 hadde også en pinstripe alternativ med en eller to linjer med hvitt i hele fendere. Hele sykkelen veide mellom £ 220. og 250 kg. avhengig av alternativene som er installert på kjøpstidspunktet.

drivstofforbruk, Dekk og Application

The Honda GL 145 har et forbruk på 75 mpg, la sykkelen reiser rundt 300 miles mellom hver fylling-up. Dekkene på Honda GL 145 er 3-tommers gummi, med en 60 psi (trykk per kvadrattomme) rating. GL 145 er en racing sykkel designet for å bli ridd for sport eller på et spor. Noen eiere har imidlertid endret GL 145 til å bli street legal. Disse mods inkluderer, men er ikke begrenset til, tillegg av speil, blinklys og bilskilt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109820.html

Previous:
Next:

motorsykler