Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Den beste måten å endre Stock Harley lyddempere

Når du endrer din Harley lyddemper, bør du vurdere utseende, ytelse, pris og enkel installering. Husk at en vellykket lyddemperen gir tilstrekkelig luftstrøm og gjenspeiler trykkbølger effektivt. Generelt, jo større du kan lage din lyddemperen, roligere din sykkel vil bli, som større lyddempere oppmuntre luftstrømmen. Skjerf Modifikasjoner

I det siste, var det vanlig for Harley eiere til å endre sine lyddempere ved å punching hull i dem. Dette er ikke gjort mye lenger fordi det gjør sykkelen altfor bråkete, kanskje sette deg i fare for å bryte byen forordninger.
P Det er mange forskjellige typer av etter-markedet lyddempere for Harleys, men en av de beste selger kalles en slip fit lyddemper. Slip passer er populære fordi de tillater deg å beholde din lager Harley eksosrør samtidig forbedre din sykkel ytelse og lyd. De er også billigere og enklere å installere enn de fleste andre etter-markedet lyddempere fordi de skli rett inn på din lager rørene. Slip passe lyddempere beholde sykkelens hastighet og lavere-end dreiemoment fordi du holder den opprinnelige rørene.

Slip fit lyddempere er større enn de fleste lager Harley lyddempere, så de øker luftstrømmen og redusere støy.


Installling Slip Passer
p Hvis du velger en slip fit skjerf endring, bør du sjekke produsentens manual for spesifikke instruksjoner.

Vanligvis begynner du ved å fjerne sykkel hovedsikring slik at du ikke ved et uhell starte sykkelen mens du installerer slip passform. Deretter løsne klemmer på din lager lyddemper. Fjern master sylinder bolter og løfte opp sykkelen sin bremsepedalen. Du bør se en låsemutter under, som du kan løsne å fjerne lyddemperen.

De fleste modeller av slip fit lyddempere vil bare skli på sykkelen i stedet for den gamle skjerf, og så kan du stramme den nye lyddemperen med forutsatt låsemuttere. Du har installert slip fit skjerf, slik at du bare trenger å re-installere hovedsikring og begynne ridning igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106844.html

Previous:
Next:

motorsykler