Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du VLX batteri i en 1994 Honda Shadow

The 1994 Honda Shadow er en cruiser stil motorsykkel. Den VLX batteri er Shadow strømkilde . Batteriet krefter alle av lysene og elektrisk starter på Honda skygge . Den VLX batteriet på 1994 Honda Shadow er plassert under setet mot baksiden av setet. Den VLX batteriet er festet til den Shadow av en plast montere låst på plass ved en bolt metall . Du trenger
Phillips skrutrekker
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Fjern skruene som fester setet til rammen på høyre og venstre bak side av setet ved hjelp av Phillips skrutrekker . Stille inn setet til side på et rent og tørt sted .
2

Løft opp på baksiden av setet mens du presser forover, mot gasstanken . Fjerne setet fra rammen av Honda Shadow . Se inni rommet under setet og finn VLX batteri. Batteriet vil være svart i fargen, firkantet i formen , og har to metallstenger som kommer ut av toppen på høyre og venstre side.
3

Koble batterikablene fra batteriet ved hjelp en skiftenøkkel . Fjern sikring mutteren fra metall montering stang med skiftenøkkelen . Trekk plast montere ut av VLX batteri. Trekk VLX batteriet ut av batterirommet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106845.html

Previous:
Next:

motorsykler