Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer en sykkel Eksos

Problemer med en eksos kan rane din sykkel av ytelse og strøm, samt at varme gasser ut i et potensielt farlig område. Før du starter reparasjon du bør bestemme om du vil ha det permanent eller bruke en rask løsning for å holde til du kan få til et verksted. Du trenger
Sockets
Workbench eller flatt område
skrutrekker
Skruer
Skiver
Drill
Epoxy metall patch
Høy varme maling
Nye pakninger og o-ringer (hvis de ble skadet)
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk eksosrøret tett for å sikre at du finner alle skadene. Det kan være åpenbare bulker i enden av røret, men pass på at det ikke er noen skader på ledd eller seler lenger ned i røret som kan ha blitt forårsaket av effekten.
2

Vent til kjøles ned og fjerne eksosrøret fra sykkelen. Sjekk alle pakninger og o-ringer for å sikre at ingen har blitt knust av effekten.
3

Pop ut eventuelle bulker i røret med en bulk remover. Hvis de er for store til å bore gjennom røret og sette en vaskemaskin og skrue i hullet. Bruke vaskemaskin som et grep punkt til pop bulke ut.
4

File kantene av eventuelle sprekker glatte, inkludert kantene på hullene boret for å sprette ut bulk.
5

Fyll eventuelle hull i røret med epoxy metall patch eller annen høy temperatur fugemasse og la den herdes over natten. Mal med høy temperatur maling.
6

Sett eksosrøret på sykkelen og erstatte noen av o-ringer eller pakninger du identifisert som skadet under den innledende inspeksjonen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109187.html

Previous:
Next:

motorsykler