Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik feilsøker en motorsykkel Radiator lekkasje

Motorsykler skiller seg fra vanlige biler på mange måter, men det er noen grelle likheter også. Motorsykler også bruke en forbrenningsmotor til å drive sykkelen fremover, og disse motorene skaper mye varme. Radiatoren fungerer som et leveringssystem for kjølevæske som holder motoren mot overoppheting og fjerner varme fra systemet. En radiator lekkasje i en motorsykkel er et alvorlig problem som krever umiddelbar feilsøking for å hindre ytterligere mekanisk svikt. Du trenger
Cold-sveising sealer
Vis flere instruksjoner
en

Se etter tegn på kjølevæske på eller rundt sykkelen. De første tegn på en radiator lekkasje vil være et lavt kjølevæskenivå og kjølevæske rundt motorsykkelen. Vask av sykkelen eksteriør for å gjøre det enklere å finne den spesifikke kilden til lekkasjen. Det kan komme fra en slange koblet inn i radiator eller en sprekk i radiatoren skallet selv.
2

Sjekk radiatorlokket. Hetten bør holde radiatoren trykksatt 18-30 PSI avhengig av sykkel-modellen, og hvis lokket er feil, kan det trykket fra radiator og la kjølevæske å lekke ut gjennom lokket. Skifte cap vil løse problemet.
3

Tøm radiator hvis du finner en sprekk i en søm, og rengjøre området rundt sprekken for å fjerne skitt eller rusk. Påfør en kald sveising sealer til sprekken, og flytt deretter overflow slangen over til vakuum porten på inntak manifold. Ta av distributør cap og sveiv motoren for å skape et vakuum som vil hjelpe suge fangstskuta inn i sprekken. Dette skaper en bedre tetning. Plasser slangen og fyll på radiator. Dette er en midlertidig løsning inntil du kan få radiatoren erstattet, og bør ikke anses som en permanent sveis.
4

Vent minst to timer for å tillate fangstskuta tørke helt før du kjører motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107933.html

Previous:
Next:

motorsykler