Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik kontrollerer du Ignition Coil på en 1992 Katana 600

Et tap av ytelse eller problemer med å starte din Suzuki GSX600f Katana kunne være forårsaket av et problem i ett eller begge av motorsykkelens tenningen sløyfer. Hver spole består av en wire svingete som er koblet sammen med et par kabler til to av de fire tennplugger brukes av Katana. En skadet svingete eller kabel vil svekke det endelige resultatet til tennpluggen, som fører til start-og ytelsesproblemer. Du kan sjekke tennspolene ved å bekrefte at spolen er å generere en gnist, og ved å teste den fysiske tilstanden til spolen viklinger og kabler. Du trenger
4 mm unbrakonøkkel
Tenningsnøkkel
10 mm socket
Stikknøkkel
DR8E tennplugg
multimeter
Vis mer Instruksjoner
Kontrollere Spark
en

Fjern øvre og side Fairings, med en 4 mm umbraconøkkel for å løsne de kåpe bolter. Låse opp og fjerne rytterens sete, bruke tenningsnøkkelen.
2

Trekk drivstoff linjer ut av drivstoff ventil under venstre side av drivstofftanken. Skru paret av bolter fra bunnen av tanken, ved hjelp av en 10 mm tilslutning. Trekk drivstofftanken til baksiden av motorsykkelen for å fjerne det ..
3

Trekk kablene ut av de to tennplugger på høyre side av motoren. Tennpluggen kabelen lengst til høyre er forbundet med den høyre tennspole, mens den andre er koblet til den venstre tennspolen. Skru tennpluggene fra motoren, ved hjelp av en tennplugg socket. Plugg startkabler tilbake på de fjernede tennplugger.
4

Hold tennplugger mot motoren og starte motorsykkelen i noen sekunder. Observer gapet mellom elektroden på spissen av begge tennplugger for gnist. Ideelt sett bør gnist ha en lys, blå utseende.
5

Skift tennpluggene med nye DR8E tennplugger, hvis ingen gnist er til stede. Gjenta testen. Erstatte tilsvarende tennspolen hvis det fortsatt ingen gnist til stede på tennplugger 'elektroder.
6

Fortsett til punkt 2 for videre diagnostisering, eller montere motorsykkel etter omvendt metode for fjerning.

Teste Windings
7

Fjern den mistenkte tennspolen fra motorsykkelens ramme, med en 10 mm-kontakten. Koble spolen kablene fra de gjenværende tennpluggen i motoren og fra tennpluggen fjernes i punkt 1. Trekk ut motorsykkelen ledningsnett kontakten fra baksiden av coilen. Fjerne de gjenværende tennspolen, om nødvendig, med samme prosedyre.
8

Sett multimeter for å lese en RX en motstand utvalg, ved hjelp av måleren innstillinger dial.
9

Mål tennspolen primære svingete på terminalen som kobles til motorsykkelens ledningsnett, ved hjelp av multimeter. Trykk meterets røde proben til spolen positive (+) og den svarte sonde til spolen negative (-) terminalen. Vær oppmerksom på målingen på måleren display. Sett på tenningen coil hvis dens primære svingete har en motstand måling mindre enn 3 ohm eller større enn 5 ohm.
10

Sett multimeter for å lese en RX 1000 motstandsnivå ved hjelp av måleren innstillinger dial.

11

Mål tennspolen er tennplugg-kabler, ved hjelp av multimeter. Trykk på målerens sonder til metall kontakter innenfor kabelens endestykker. Vær oppmerksom på motstand måling på måleren display, angitt i ohm. Sett på tenningen coil hvis kablene ha en motstand måling mindre enn 25 000 ohm eller større enn 45.000 ohm.
12

Sett coilen hvis dens primære svingete og tennplugg-kabler er innenfor det angitte motstand utvalg, hjelp av omvendt metode for fjerning. Erstatte hele coilen hvis enten den primære svingete eller tennplugg kabler er innenfor spesifikasjonen, som coilen og sine kabler er en kombinert montering.
13

Monter motorsykkel etter omvendt metode for fjerning . Koble venstre tennspolen er kablene til paret av tennplugger i midten av motorens sylinder (# 2 og # 3), mens den høyre spolen kabel kobles til tennpluggene på sidene av sylinderen (# 1 og # 4) .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109690.html

Previous:
Next:

motorsykler