Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan koble opp en Moped Kill Switch

Funnet på motorsykler, scootere og mopeder, drepe brytere er en sikkerhetsfunksjon laget for å slå av, eller "drepe" motoren i tilfelle en nødsituasjon. Koblet i serie med motorens tenningslåsen, når det åpnes en kill switch avbryter strømmen til motoren på samme måte som å slå av tenningen. Mens mange modeller er fabrikken utstyrt med sikkerhetsfunksjon, trekke opp en ettermarkedet kill switch på en moped er en enkel prosedyre som vil sikre at motoren kan raskt koblet ut hvis det er nødvendig. Hva du trenger, Elektrisk tang
Clamp-on Kill Switch
to tube-stil hurtigkoblinger
skrutrekker
Buntebånd
Vis flere instruksjoner

1

Finn det svarte jordledningen festet til bunnen av tenningslåsen. Klem jordledningen, 6 inches fra tenningen, med et par elektriske tang.
2

Orient kill switch så knappen på bryteren mot deg. Sett ledningen på venstre side av kill switch i den ene enden av et rør-stil hurtigkobling. Sett i ledning festet til tenningen i den motsatte enden av hurtigkoplingen. Crimp connecter fast på ledningene med de elektriske tang. Gjenta prosedyren med den andre delen av ledningen som ble kuttet ut av tenningslåsen og ledningen som kommer fra høyre side av kill switch.
3

Fest kill switch til høyre håndtere bar, tilstøtende bryteren mot gassen boliger. Fest skjøtes ledninger, som går fra kill switch til tenningen, på styret med strips.
4

Test bryteren. Angi kill switch til "lukket" posisjon. Start motoren og snu bryteren med tommelen. Kontrolere tilkoblingene hvis bryteren ikke fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111471.html

Previous:
Next:

motorsykler