Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Lavere et Skritt Rocket Høyde

Begrepet "skrittet rakett" refererer til høy ytelse motorsykler, hvis kjørestilling gjør rytteren synes å være klemmer sykkelen, i motsetning til "cruisers", "helikoptre" og andre motorsykler med en mer avslappet kjørestilling. Senke kjørehøyde på disse motorsykler ikke bare forbedrer den generelle utseendet til en viss grad, men lavere kjørehøyde hjelper også kortere ryttere montere og demontere motorsykkel og holde motorsykkelen stødig under stopper med bedre letthet. Du trenger
Skiftenøkkel
Pipenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Slå gjenget krage på støtdemper mot klokken med en skiftenøkkel til å senke bakre støtdemper er preload justering.
2

Ta ut den eksisterende koblingen kobler den bakre støtdemper til bakre svingarm med en senking link. Hev motorsykkelens bakhjul av bakken med en motorsykkel jack og koble støtdemper fra linken for å bytte koblingen ut.
3

Senk fronten på motorsykkelen for å gi den en lik kjørehøyde. Løft de fremre hjulene på bakken med en motorsykkel jack og løsne boltene på forgaffel med en pipenøkkel. Vri forgaffel oppover for hånd til du oppnår ønsket kjørehøyde. Stram boltene med fastnøkkel og senk motorsykkelen til bakken.
4

Fjern overflødig padding fra motorsykkelens setet for å oppnå en lavere rytter høyde. Dette bidrar til å eliminere "tip-toeing" effekt som plager kortere ryttere når sykkelen er kjørehøyde er for høy. Du kan også bytte aksjen sete for en kortere erstatning fra motorsykkel produsenten eller fra en ettermarkedet leverandør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111472.html

Previous:
Next:

motorsykler