Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner bakhjulet From My 1981 Honda GL1100

The GL1100 Goldwing var den umiddelbare etterfølger til 1000 cc Goldwing touring motorsykkel produsert av Honda 1975-1979. Som sin forgjenger, brukte GL1100 en akseldrevet final drive å drive bakhjulet. Akselen-stasjon kreves svært lite vedlikehold, men gjorde grunnleggende oppgaver, som for eksempel fjerning av bakhjulet, mye mer komplisert. For å fjerne bakhjulet, må hele endelig kjøre og bak svingarm demonteres. Mens oppgaven er relativt grei, krever det en rimelig grad av fortrolighet med Goldwing endelige stasjonen og bakhjulsoppheng. Du trenger:
5 mm unbrakonøkkel 10 |, 12, 14, 17 og 19 mm kontakter
Stikknøkkel
strikken
To tre blokker
Gummiklubbe
Spray-on deler renere
Shop håndkle
molybdenfett
Momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner
fjerning
en

Løft motorsykkel på sitt senter stativ . Slipp saddlebag lokket låsene, trekk lokkene utenfor salveskene. Skru setet bolter, som ligger mellom toppen av salveskene og det bakre parti av setet, ved hjelp av en 5 mm sekskantnøkkel. Trekk setet ut av motorsykkelen.
2

Følg blinklys ledningene fra begge salveskene til sine kontakter, som ligger nær høyre sete rail. Trekk ut kontakter fra motorsykkelen ledningsnett. Skru alle fire boltene fra hver saddlebag, to inne i posen og to på bunnen av posen, ved hjelp av en 10 mm tilslutning og en pipenøkkel. Trekk salveskene bort fra motorsykkelen.
3

Fjern boltene fra siden og undersiden av bakre støtfanger, med en 10 mm-kontakten. Løft lisens plate opp mot hengsel sin, så skru den siste fender bolt. Trekk bakskjermen bort fra motorsykkelen.
4

Fjern den nedre montering bolt fra venstre bakre støtdemper og den nedre mutteren fra høyre bakre støtdemper, ved hjelp av en 17 mm-kontakten. Trekk den nedre støtdemper monterer bort fra svingarm.
5

Plasser en 2-tommers tre blokk under bakhjulet å løfte bakakselen over lyddempere. Trekk splinten ut fra aksel mutteren på høyre side av bakhjulet med en tang. Skru akselen mutter, ved hjelp av en 19 mm-kontakten. Løsne akselen klype bolt på venstre side av bakhjulet, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt.
6

Plasser en trekloss mellom svingarm og krasjet bar for å hindre at svingarmen beveger seg mens du fjerner aksel. Trykk på akselen ut gjennom venstre side av svingarmen, med en gummihammer.
7

Trekk akselen spacer ut mellom den bakre bremsekalippernes og svingarmen. Fjern bremsen rotoren dekselet fra høyre side av bøylen, med en stjerneskrutrekker. Fjern bremsekalippernes fra braketten, ved hjelp av en 14 mm-kontakten. Løft bøylen ut av bremsen rotoren og knytte det til motorsykkelens seteskinnen, ved hjelp av en strikk ledningen. Fjern bøylen braketten bolt, ved hjelp av en 12 mm pipe, og trekk deretter braketten bort fra motorsykkelen.
8

Skru den endelige Drivmekanismehus nøtter, som ligger nær drivakselen på venstre side av den bakre hjulet, ved hjelp av en 14 mm tilslutning. Støtte drevet bolig med én hånd, så ruller bakhjulet bakover og bort fra motorsykkelen før den endelige stasjonen bolig skiller fra drivakselen. Hold det endelige boliger i et nivå posisjon til å hindre at olje lekker ut av huset. Trekk det endelige bolig ut av venstre side av bakhjulet og sette den ned på en plan overflate.
9

Rengjør splined giret på venstre side av bakhjulet med en spray-on deler renere å fjerne skitt og gamle fett. Tørk av utstyr tørt med en klut.
Installasjon
10

Plasser en 2-tommers tre blokk mellom motorsykkelens svingarm, plassere den i den omtrentlige posisjonen til den bakre hjulet.
11

Coat den riflede giret på venstre side av bakhjulet og slutten av det endelige bolig med molbydenum fett, og skyv det endelige bolig over gear. Støtte drevet boliger og rull bakhjulet på klossen og inn i svingarmen. Skyv den siste stasjonen på motorsykkelens drivakselen og skru den endelige Drivmekanismehus nøtter på plass, ved hjelp av en 14 mm pipe og en pipenøkkel. Stram mutterne til 29 fot-pounds, med en momentnøkkel.
12

Slip bakbremsen caliper braketten mellom venstre side av bakhjulet og svingarmen. Skru bøylen braketten montering bolt på plass, ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Trekk til bolten til 22 fot-pounds. Skyv den bakre bremsekalippernes over bremse rotoren på venstre side av rattet, da bolt det på bøylen braketten, ved hjelp av en 14 mm-kontakten. Fest bremse rotoren dekselet til høyre side av bøylen, med en stjerneskrutrekker.
13

Skyv akselen spacer mellom bremsekalippernes og svingarmen. Skyv bakakselen gjennom venstre side av svingarmen, gjennom bakhjulet og ut av høyre side av svingarmen. Stram bakakselen klype bolt, som ligger på venstre side av svingarmen, ved hjelp av en 10 mm-kontakten. Skru bakakselen mutteren på plass, ved hjelp av en 19 mm tilslutning. Stram akselmutteren til 65 fot-pounds. Skyv en ny låsesplint i hullet på tuppen av bakakselen, deretter bøye pin ben rundt akselen med en tang.
14

Ta tre blokk fra under bakhjulet. Fest begge bakre støtdempere 'lavere mounts til svingarmen. Skru venstre støtdemper bolten og den høyre støtdemper mutteren på plass, ved hjelp av en 17 mm pipe. Trekk til bolten og mutteren til 25 fot-pounds.
15

Sett bakskjermen og salveskene på motorsykkel, ved hjelp av en 10 mm-kontakten. Koble til Saddlebag høyresving signal kontaktene til motorsykkelen ledningsnett. Installere setet på motorsykkelen, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Installere Saddlebag lokk og lås lokket låsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111583.html

Previous:
Next:

motorsykler