Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Reverse på en BMW K 1200 LT

BMW K1200LT er en touring - stil motorsykkelen konstruert for å gi en komfortabel tur for langdistanse turer. Som en fullverdig motorsykkel, kommer den utstyrt med sin egen dedikerte revers for å gjøre sikkerhetskopiering motorsykkelen opp en enklere prosess for ryttere . Går i revers på din BMW K1200LT er en enkel prosess som krever bare et par raske øyeblikk , takket være motorsykkelen er inboard revers . Instruksjoner
en

Bredbeint din BMW motorsykkel slik at det kan bli støttet av minst én, men ideelt sett begge, av beina .
2

Slå motorsykkelen på ved hjelp tenningsnøkkelen , deretter bytte sykkelen er giret inn i " Reverse ". Dette vil aktivere revers og lysene . Ikke alle motorsykler har revers , men K 1200 LT inkluderer en dedikert revers . Den ligger på styret på høyre side .
3

titt på området bak motorsykkelen som du ut igjen. Bilen vil bevege seg sakte , slik at du kan bruke føttene til å bidra til å gi små justeringer av din kontroll over retningen din baklengs , i tillegg til kontroll levert av begrenset hastighet i revers .
4

guide motorsykkelen ut av sin parkeringsplass , ved hjelp av føttene for å kontrollere balanse. Når du har støttet ut , engasjere clutch av motorsykkelen og få det inn i sin første gear til å begynne å bevege seg fremover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110661.html

Previous:
Next:

motorsykler