Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bli en Motorcycle Tire Dealer

Dealing motorsykkeldekk er en lukrativ forretning fordi uavhengig av hvorvidt kundene rir tilfeldige helikoptre eller konkurrerer med Motocross sykler de kommer til å trenge ny gummi på en ganske regelmessig. Hvis du ønsker å komme inn på virksomheten for å håndtere motorsykkeldekk så du kommer til å trenge en virksomhet som allerede er etablert i et tilsvarende område (automotive dekk, motorsykkel forhandler, etc.), en virksomhet lisens og skatte informasjon å presentere for det selskapet du ønsker å håndtere dekk for. Du trenger en Business lisens
W-9 selvangivelsen
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt motorsykkelen dekkprodusenten hvis dekkene du ønsker å selge. Produsenten vil ønske å vite hvor bedriften er lokalisert, hva bedriften er, hvor lenge du har vært i virksomhet, hvor godt salget gjør, kontaktinformasjon, skatteinformasjon (W-9 skatteopplysninger) samt hva andre dekk du selger i dag. I utgangspunktet er dette primærkontakt er å la produsenten vet at du er interessert i å bli en forhandler, og gir et øyeblikksbilde av din bedrift, slik at produsenten kan ta en beslutning om hvorvidt eller ikke å jobbe med deg.
2

Gjennomgå en kontrakt med motorsykkel produsenten hvis dekkene du ønsker å håndtere. Disse business kontrakter gjør du på offisiell, lisensiert forhandler på vegne av selskapet, men det er viktig å lese liten skrift i kontrakten. Det vil legge ut alle detaljer om ditt forhold til selskapet, herunder hvorvidt du har lov til å distribuere dekk fra andre MC-produsenter eller merker. Kontrakten vil bli tilbudt til deg av produsenten dersom den finner du en verdig samarbeidspartner.
3

signere kontrakten. Når du har signert kontrakten for å håndtere dekk for en produsent du er en offisiell, lisensiert forhandler. Du kan, hvis kontraktene tillater, håndtere dekk for flere MC-dekk produsenter i tillegg til å øke rekkevidden på lager du kan tilby.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110662.html

Previous:
Next:

motorsykler