Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik gjenoppretter en Honda CB350

The Honda CB350 var en utrolig populær motorsykkel produsert av det japanske selskapet mellom 1968 og 1973. Årsakene til sin popularitet var sin pålitelig firetakts 325cc motor og lav pris. Både i USA og Europa, var det en av de raskest solgte motorsykler, spesielt blant tenåringer på jakt etter tidlig transport. Det er nå sett på som en klassiker i motorsykkel verden, med mange versjoner tilgjengelig for å bli gjenopprettet av nye eiere. Instruksjoner
en

Endre dekkene. Over tid gummi vil svekkes, så vil det indre røret. Dekk bør endres regelmessig, så dette kan ikke alltid være nødvendig som en tidligere eier kan ha tatt seg av dette for deg.
2

Rengjør hjulene. Den opprinnelige CB350 hadde wire hjul, som så fantastisk, men var utsatt for elementene og tendens til å ruste hvis ikke behandles ordentlig. Stålull og litt krom polish vil bringe dem tilbake til god stand.
3

Reparer skinn sete. Over tid sømmene rundt setet kan ha kommet løs eller skinn i seg selv kan ha slitt. Hvis skaden er minimal, så lær polsk og en synål kan være alt du trenger, men ellers kan hele setet må være reupholstered.
4

Bytt bremsene. Hvis sykkelen ikke er blitt tatt vare på riktig måte, så bremsene kan falme, noe som vil øke bremselengden. Som denne sykkelen hadde bare en 325cc motor, var toppfarten ikke stor, så bremsen design er ganske enkel og lett repareres.
5

Kontroller elektronikk, inkludert lys og ringer. Den CB350 var en veldig pålitelig sykkel, men over tid sine pærer kan brenne ut, kan ledningene falme og vann kan kortslutninger.
6

Tjenesten motoren. Dette er bare nødvendig hvis det åpenbart har et problem, men så lenge det har blitt tatt vare på selv litt, bør det være greit, så motoren ble kjent for sin pålitelighet.
7

Rydd opp sykkel generelt. Det var rikelig med krom på CB350, inkludert eksos, styret og skvettlapper. I likhet med hjul, kan disse rust, så stålull og krom polish vil være nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110618.html

Previous:
Next:

motorsykler