Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte dekk på min Harley

Endre dekk på en Harley-Davidson motorsykkel er en grunnleggende ferdighet som enhver garasje mekaniker bør være komfortabel. Erstatte slitte dekk, felger oppgradering skikk, smører lagrene og akselen alle krever tilsvarende ferdigheter. Riktig vedlikehold på et dekk kan også bidra til å holde en rytter trygt. Å gjøre det selv har den ekstra fordelen av å holde ekstra penger i lomma. Hvor lang tid å endre et dekk avhenger i stor grad på ditt ferdighetsnivå, men vil normalt ta en til to timer per dekk. Du trenger
Motorsykkel heis eller spak lift
Allen fastnøkkel sett
SAE socket satt
Tenger
Valve stem verktøyet
Ratchet-stil støtfanger jack
Tire skjeer
såpevann
Kompressor
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
Trekk Front Wheel
en

Block motorsykkelen slik at forhjulet er forhøyet off fra bakken. Bruk en hydraulisk motorsykkel heis eller en spak heis. Sørg for at sykkelen er stabil før du fortsetter.
2

Løsne og fjern den fremre bremsekalippernes med en umbraconøkkel. Tillate bøylen til å henge på siden av sykkelen fra bremsen linjen. Det er ikke nødvendig å koble bremsen linjen.
3

Fjern forakselen mutteren med en SAE pipenøkkel. Trekk ut forakselen og plassere den på et rent sted.
4

Drop forhjulet ut mellom forgaffel.
Trekk bakhjul

5

Blokker motorsykkelen slik at drivhjulene er hevet ut av bakken. Unbend og fjern aksel splinten med tang. Løsne og fjern bakakselen mutteren med en SAE pipenøkkel.
6

Drop dekket litt slik at det kommer gratis fra baksiden bremsekalippernes. Rull hjulet framover mot fronten av motorsykkelen slik at beltet stasjonen blir løs. Skli beltet ut av det bakre hjulet.
7

Trekk hjulet bakover og ut fra under bakskjermen.
Fjern Dekk
8

Skru av ventilen stammen kjerner fra dekkene med en ventil stammen verktøyet. La all luft for å blø ut.
9

Flytt en motorsykkel dekk til bak en bil eller lastebil nær støtfangeren. Lå dekket på sin side. Plasser bunnplate av en skralle-stil støtfanger jekk på sideveggen av motorsykkel dekk. Jekke opp støtfangeren donkraften under bilens støtfanger, slik at sideveggen av motorsykkel dekk blir komprimert. Gjenta denne prosessen for motsatt side av dekket.
10

Flytt dekket til et arbeidsområde. Sett dekket på sin side. Lirke siden av dekket fri fra kanten beveger seg i en sirkulær bevegelse rundt hjulet med dekk skjeer. Vend dekket over og gjenta denne prosessen på motsatt side før dekket er helt fjernet.
Plass nye dekk på felger
11

Place såpevann rundt den nye felger og dekk perler.
12

Bruk dekk skjeer til å arbeide i det nye dekket på eksisterende felger. Arbeid i en sirkulær bevegelse rundt wheel.Repeat denne prosessen for motsatt side av dekket.
13

Sett ventilen stammen kjernen i ventilstammen med en ventil stammen kjerne remover. Fyll dekket med en kompressor. Det er nødvendig å tillate hver side eller "bead" av dekket for å sette på plass. Dette vil vanligvis skje med en hvesing som du blåser dekket. Det kan være nødvendig å overskride normal kjørestilling trykk på dekket for å tillate at dette skal inntreffe. Når kulene er satt, blåse opp dekket til det foreskrevne trykket skrevet på siden av dekket. Bruk en trykkmåler for måling.
14

Gjenta denne prosessen for den andre motorsykkel dekk.
15

Sett hvert dekk i omvendt rekkefølge.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107097.html

Previous:
Next:

motorsykler