Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan gjøre om en motorsykkel Seat

Effektene av tid og været kan ta en toll på motorsykkel sete, eller mer spesifikt, sin setetrekk. Den typiske setetrekket er laget av holdbare materialer, som for eksempel marine-grade vinyl eller skinn. Selv om disse setetrekk kan overleve i mange år, har de til slutt sprekke eller rive, utsette den indre sete skum til elementene. Hvis venstre i denne tilstanden, vil skummet svekkes til det punktet at setets plast pan er utsatt, slik at rytteren i en ubehagelig situasjon. Heldigvis kan de fleste motorsykkel seter bli reparert og gjenopprettet. Du trenger
Startnøkkel
Allen fastnøkkel
Flat skrutrekker
Staple avtrekker
Open-celle skum
Saks
Kontakt limspray
Replacement setetrekk
Klær tørrere selg Electric stift pistol
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet fra motorsykkelen ved hjelp av tenningsnøkkelen eller ved å fjerne setets bolter med en umbraconøkkel. Fjern eventuell montering maskinvare eller hengsler fra bunnen av setet.
2

Lirk av stiftene som fester setetrekk til bunnen av setet pan med en flat skrutrekker eller en stift avtrekker. Trekk den gamle sete deksel av setet pan.
3

Fyll ut eventuelle skadede områdene i setets skumlag med biter av open-cell skum. Kutt skum for å forme med en saks. Spray bunnen av skum med et kontaktlim, og tillate det å sette i ett minutt. Trykk på skuminnredninger stykke inn i den skadede delen av setets skum.
4

Plasser den nye setetrekk i en klær tørrere i fem minutter for å hjelpe dekselet materielle stretch enkelt. Ta av dekselet fra tørrere og plassere den umiddelbart over setet pan.
5

Trekk setetrekket over ett av hjørnene på setet pan. Stift dekslet til bunnen av setet panne med en elektrisk stiftemaskin. Dra setetrekket tett over tilstøtende hjørne av setet pan og stifte trekket til setet pan.
6

tak i setet dekke noen få inches bort fra den første stiftet hjørne. Dra setetrekket tett over på siden av setet pan og stifte det på plass. Gjenta på den motsatte side av setet. Fortsett å trekke og stifte setetrekket til setet pan, vekslende fra side til side inntil hele setetrekket er festet til setet.
7

Sett noen monteringsutstyr eller hengsler fjernet tidligere. Monter setet på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107486.html

Previous:
Next:

motorsykler