Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sender jeg en motorsykkel fra Texas til Hawaii?

Shipping en motorsykkel til Hawaii kan virke som et logistisk mareritt, men det er mange selskaper som spesialiserer seg på nettopp denne type last forsendelse. Mer enn 15 havner og 1000 havneanlegg langs Texas kysten gjør det lettere for dem i Texas for å sende lasten til Hawaii enn noen trenger å finne en rute fra Midtvesten stater. De havner i Houston, Galveston og Corpus Christi er blant de største havnene i landet, og gir mange ressurser for å sammenligne priser mellom lastbærere. Du trenger
Motorsykkel kasse
Vis flere instruksjoner
en

Spør din lokale motorsykkel forhandler eller be andre ryttere for eventuelle henvisninger til en avsender. En pålitelig avsender reduserer sjansen for tap og skade på turen.
2

Ring avsender og få et pristilbud og sjekkliste over hva som må gjøres for å klargjøre sykkelen og levere den. Noen avsendere vil kreve motorsykkelen skal leveres til havna før det blir kasse mens andre har dør-til-dør-tjeneste. Be om en transportkassen og gjøre reservasjoner.
3

Klargjør motorsykkelen ved å tappe gassen, koble fra batteriet og fjerne eventuelle personlige elementer som salveskene. Brett speilene i eller fjerne dem. JC Motors, Mover quest og Pasha Hawaii Transport Lines tilbyr lasten tjenester for motorsykler.
4

Ta bilder av motorsykkelen før sikre den i buret. List alle bulker, dings og andre skader på motorsykkelen. Fyll ut papirene notere informasjon og beholde en kopi selv.
5

Crate motorsykkelen ved å følge instruksjonene. Kontroller at motorsykkelen er sikker i buret for å hindre den fra å falle over og blir slått rundt. Fest kasse stengt for å hindre utilsiktet åpning i transitt.
6

Ring for kasse å bli plukket opp. For dør-til-dør-tjeneste, tilrettelegge for rederiet til å plukke opp kassen. Hvis du leverte motorsykkelen til brygga, få en representant til å undertegne den endelige papirene og gi deg en kvittering som viser kasse ble slått over.
7

beholde nøklene og tittel mens motorsykkelen blir sendt.
8

Ring selskapet å bekrefte motorsykkel ankomst dato. Fortsett til havnen i Honolulu som angitt på papirene dine for å kreve din kasse. Inspisere bilen og signere utgivelsen papirarbeid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107487.html

Previous:
Next:

motorsykler