Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre ATV dekk

All-terreng kjøretøy, som alle biler, krever rutinemessig vedlikehold fra tid til annen. Selv om det er ofte anbefalt for å få arbeidet gjort hos din lokale forhandler, kan noe av det gjøres hjemme. Erstatte ATV slitte dekk er en av de mange tingene du kan gjøre med noen små håndverktøy i komforten av din egen garasje, og det kan spare deg for penger. Du trenger
Allen-head stikkontakter
Stikknøkkel
Valve kjerne verktøy
Bead breaker verktøyet
Et sett med 2 til 3 dekk strykejern
Spray flaske fylt med såpevann
Rim protector
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
Tire fjerning
en

Fjern hjulet fra ATV med en pipenøkkel og mansjett som passer til hjulet lug nøtter. Klargjør dekket for fjerning ved å fjerne ventilstammen kjerne til luften ut av dekkene, så at denne brytes (bead) mellom dekk og felg med en limstreng breaker verktøyet. Til slutt, spray såpevann langs området der dekket møter felgen å hjelpe dekket til å gli ut av felgen.
2

Trykk ned langs hele siden av dekket for å løsne det nok til å sette inn felg beskyttere mellom dekket og felgen. Plasser beskyttere i de 11 og 12:00 posisjoner. Skyv den buede enden av dekk strykejern siste felgen beskyttere og under kanten av dekket. Trykk ned på dekk strykejern å strekke kanten av dekket over kanten av felgen.
3

Hold elleve dekk jern på plass, fjerner 12:00 dekk jern fra under dekk og plassere den i en stilling. Trykk ned på en dekk jern til å strekke dekket over felgen. Fjern dekk strykejern og trekk den gjenværende leppe av dekket ut av felgen. Dette vil etterlate at dekket er festet til felgen ved bare den ene siden.
4

Spray såpevann på de indre veggene av dekket og skyve en felg folien mellom kanten og den indre kanten av dekket. Sett et dekk jern mellom dekket og felgen og stå hjulet oppreist. Trekk dekk jern mot deg når du holder felgen. Dekket skal komme helt ut av felgen.
5

Gjenta på eventuelle gjenværende dekk.
Tire Montering
6

Spray såpevann på felgen og innsiden av dekket, deretter settes en del av kanten av det nye dekket rundt kanten. Skyv felg protector mellom dekket og felgen og bruke et dekk jern for å trekke de resterende leppe av dekket på felgen.
7

Skyv dekket ned på felgen til den andre siden av dekket berører felgen. Sprøyte igjen med såpevann og gjenta prosessen inntil dekket er montert på felgen.
8

Set vulsten ved å fylle dekket med luft uten ventilspindelen kjerne på plass. Fyll dekket til du hører to høyt spretter. Dette hvesing er skapt av dekkanten tetter mot felgen. Stopp fylt på luft så snart den andre stolpe spretter. Du vil merke at luften vil bli rushing ut av ventilen stammen. Dette er greit så lenge perlen har satt.
9

Bytt ut ventilen stammen kjernen og pump opp dekket til ønsket dekktrykk før du installerer dekk på ATV.

10

Gjenta prosessen med eventuelle gjenværende hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106580.html

Previous:
Next:

motorsykler