Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Pass Motorsykkel Permit Test

Motorsykkel tillatelse tester varierer sterkt avhengig av beliggenhet. Den lokale enheten som er ansvarlig for utstedelse motorsykkel tillatelser i ditt område, ofte Department of Motor Vehicles, har strenge standarder for testing. Det er ditt ansvar å studere, huske og bruke alle motorsykkel drift regler for å oppnå tillatelse. Du vil kunne bestå testen med engasjement, engasjement og en klar forståelse av lokale motorsykkel lov. Instruksjoner
Motorsykkel Bruksanvisning
en

Besøk din motorvogn divisjon (MVD) på nettet eller i person. Skaff en motorsykkel bruksanvisningen.
2

forhøre seg om din MVD tilbyr ekstra studien guider. Ofte vil DMV har brosjyrer og annet læremateriell til førere som tar tillatelsen test.
3

Les gjennom alle materialer grundig, så mange ganger som det tar å huske innholdet.

4

Quiz deg selv eller har en annen individuell test motorsykkelen kunnskap så snart du er komfortabel med materialet.
5

Lag flash-kort eller andre læremateriell. Bruk huskeregler som akronymer du oppretter å memorere lister. Bruk noe som hjelper deg med å huske detaljene i håndboken.
Din motorsykkel
6

Kontakt DMV å spørre om testen er skrevet, kjøring eller begge deler. Kravene varierer fra staten, territorium og landet.
7

følg trafikkreglene hele tiden, og spesielt mens du kjører motorsykkel eller scooter til DMV for første gang å få en tillatelse. Motorsykkelen må være i samsvar med statlig forsikring og registrering lover. Hvis du er dratt over på vei til DMV, før å få motorsykkelen tillatelse, i samsvar med offiser lovlige forespørsler og sitere din destinasjon.
8

Sørg for at motorsykkelen er i god stand. Toppen av eventuelle væsker, rengjøre bilen og fjern eventuell overfladisk pynt. Disse trinnene vil hjelpe deg å holde fokus på test.
9

Ta med førerkort. Noen MVDs levere en liten motorsykkel operatør designator klistremerke for feste til din lisens i stedet for å utstede et nytt ID-kort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107641.html

Previous:
Next:

motorsykler