Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Bafler på en Honda Shadow 750 Lager av Eksos

The Honda Shadow 750 eksos baffel er en lyddemper som påvirker lyden av motorsykkelen eksos . Røykhyller kan fjernes for å gi sykkelen en dypere og fyldigere lyd. Mens det er ikke vanskelig å få tilgang til hvelvet , må du bruke mye kraft for å faktisk fjerne det. Mens den totale lyd av eksos uten ledeplaten er lavere , kan fjerning av ledeplaten til en boblende kvalitet til eksos . Du trenger
Stikknøkkel
Slide hammer
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eksos beholderen bolt med en pipenøkkel , men ikke fjern mutter på den andre siden av beholderen . Etter at du har fjernet eksos bolt, spray PB Blaster rundt den ytre kanten av baffel .
2

Sett inn et lysbilde hammer i eksos beholderen og skyv enden av hammer i eksos indre stålstang . Dra på lysbildet hammer til hvelvet glir ut av eksos beholderen . Trekke baffel ut krever mye kraft --- PB Blaster som du brukte i forrige trinn vil hjelpe til med å fjerne baffel .
3

Sjekk eksos kleshengere etter fjerning av eksos forbløffe --- kraften fra raset hammer kan fortrenge gummi på kleshengere . Hvis du oppdager at gummien raste av hengeren , kan du presse den på igjen for hånd . Bruk en pipenøkkel til å feste eksos beholderen bolt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110868.html

Previous:
Next:

motorsykler