Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Carry Sykler på Utility Tilhengere

Bære motorsykkelen på en utility trailer er en ganske enkel oppgave. Det viktigste aspektet er at sykkelen være forsvarlig fastspent på plass. Størrelsen på sykkelen bestemmer antall festepunkter som du bør bruke for å sikre det. I tillegg er det en god ide å bruke en spesialitet bremseklossen for sykkelen, da dette bidrar til å hindre motorsykkelen fra skiftende under transport. Du trenger
Ratchet stropper
Motorsykkel hjulkile
Vis flere instruksjoner
en

Installer bremseklossen på gulvet av verktøyet trailer. Hvis du skal transportere bare en motorsykkel, montere chock i midten av tilhengeren slik at så mye av den mc vekt er over tilhengerens aksel som mulig. Hvis du skal transportere to eller flere motorsykler, sprer vekten ut jevnt over dekket på tilhengeren. De fleste bremseklosser installere ved unbolting tre festeboltene fra bunnen av bremseklossen, og deretter bolte det til dekk av tilhengeren.
2

Fest tilhengerfestet på tilhengerfestet på slepet kjøretøyet . Dette vil hindre at tilhengeren velter når den er lastet med motorsykkelen.
3

Drive motorsykkelen på hengeren og plasser den slik at forhjulet er i sjokk og bakhjulet er rett bak den. Senk støtten, og deretter slå av motorsykkelen, forlater sin overføring i gir.
4

Fest forhjulet inn i bremseklossen. Noen bremseklosser bruke en selvlåsende mekanisme som holder hjulet på plass, mens andre ikke gjør det. Hvis hjulet chock ikke kjører, en skralle stropp rundt bremseklossen og gjennom eikene på hjulet for å holde den på plass.
5

Fest en skralle stroppen fra førerens foten pinnene av motorsykkelen til hver side av tilhengeren. Dette vil heve motorsykkel, så feste stroppen på den siden hvor Støtten er på først, men la noen få inches av slakk i stroppen. Fest stroppen til den andre siden av motorsykkelen og skru den ned for å heve motorsykkelen til en vertikal posisjon uten å trekke sykkelen over for langt. Stramme stroppen på den andre siden av motorsykkelen, så vel.
6

Fest en skralle stropp på hver side av den bakre svingarm av motorsykkelen til siden av tilhengeren, og deretter trekkes hver stropp godt ned.
7

Kjør en stropp gjennom eikene på bakhjulet og fest den til baksiden av tilhengeren.
8

Fest en skralle stropp på hver side av motorsykkelens styre og rute den til de fremre hjørnene av tilhengeren. Disse bør være stramt, men ikke så stramt at de komprimere suspensjon. Dersom utsettelsen ikke er tillatt noen lek, vil stroppene til slutt begynne å falle under transport og kan brekke. I tillegg vikle krokene rundt både styret og tilhengeren rammen for å hindre krokene fra frigi under transport.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111027.html

Previous:
Next:

motorsykler