Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Sportster bak blinklys

Harley-Davidson Sportster er legemliggjørelsen av bad-boy motorsykkel kjølig, pakking en stor holdning til en mindre pakke. Den bittelille Sportster aggressive linjer, derimot, er ofte forstyrret av de oppsvulmede gule blinklys som stikker ut av bakskjermen. Mens noen ryttere kan gjøre kompromiss mellom form og funksjon, andre velger å flytte blinklys til et annet område av sykkelen. Du trenger
Bakre stativ eller løfte
Skrutrekkere
Hex socket satt
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den venstre rammen dekke ved å dra den bort fra rammen og trekk ut Maxi-Fuse fra ledningsnettet for å forhindre elektriske støt.
2

Løft baksiden av motorsykkelen ved hjelp av en modell-spesifikk bakre stativet eller heis.

3

Fjern baklys objektivet ved å skru festeboltene med en skrutrekker og dra ut linsen og pære montering. Finn den bakre blinklys ledningskontakter på indre baklys bolig, nær sentrum av huset. Skyv spakene på ledningskontakter innover og dra kontaktene gratis fra kretskortet.
4

Skyv blinklys ledningsnett ut av halen lys bolig og gjennom bakskjerm. Lirke klemmene på den indre fender åpne for å løsne ledningene.
5

Finn hex skruen og blinklys montering stud hex mutteren som fester og blinklys montering til indre fender. Fjern skruen og mutteren med en pipenøkkel.
6

Trekk blinklyset forsamlingen vekk fra fender support rail. Gjenta på motsatt blinklyset.
7

Sett inn Maxi-Fuse inn i ledningsnettet og erstatte rammen til venstre dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106736.html

Previous:
Next:

motorsykler