Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley Davidson Deuce Specs

The Harley-Davidson Deuce er en del av Harley-Davidson Softail linje av motorsykler. The Deuce viktigste forskjellen fra andre Softail kryssere er en større ramme. Det er hovedkonkurrenter er Honda Shadow, den Kawasaki Vulcan, Yamaha Dragstar, og Victory Vegas. Den Softail Deuce holdt seg stort sett uendret frem sin seponering i 2007. Mål og Eksteriør

The Harley-Davidson Deuce er 95,4 inches i lengde, 4,8 inches i bakkeklaring, og 66,6 inches i akselavstand. Den har en våt og tørr vekt på 682 og 663 pounds henholdsvis, og et drivstoff kapasitet på 4,9 liter. Eksteriøret er utstyrt med et belte vakt, utvendige deksler og vern, gaffel vakter, foran og bak stål fendere, gummi håndtak, en bakskjerm jernbane, bak-view innfellbare speil, et kick stand, og en master sylinder dekselet.

Motor og girkasse

Harley-Davidson Deuce har en luftkjølt, fire-takter, to-sylindret V Twin motor med to ventiler per sylinder i OHV Pushrod konfigurasjon. Sammen med et kompresjonsforhold på 9.2:1 og en boring og slaglengde på 3,75 og 4,38 inches henholdsvis, utgjør dette en motor fortrengning av 1573,2 cc, et maksimalt dreiemoment på 89,8 ft-lbs, og en motor forskyvning i forhold til vekt på 2,39 cc. Motoren styres av en seks-trinns manuell girkasse med et belte primære stasjonen og elektrisk starter.
Chassis

stål chassis har en 32 graders rake . Fronten er utstyrt med en teleskopisk forgaffel, 11,5-tommers skivebremser, og en Dunlop MH90-21 54H dekk. Den bakre er utstyrt med twin-sided stål swing-arm fjæring, to støtdempere, fire caliper stempler, 11,5 tommers skivebremser, og en Dunlop 160/70 R17 73V dekk. Begge dekkene produsere en sti av 5 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108699.html

Previous:
Next:

motorsykler