Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Forgasser Gjenoppbygging Tips for en motorsykkel

Motorsykkel forgassere er små, presisjon komponenter som er avhengige av små passasjer gjennom hvilke drivstoff og luft må passere for riktig blanding for å nå motoren. Tiny jets atomize drivstoff slik at den kan brennes, og flyter opprettholde riktig drivstoff nivå i float boller. Hvis dysene bli tette eller flyter mister sin integritet, kan drivstofftilførsel lide, noe som indikerer at det er tid for en forgasser gjenoppbygge. Demontering

Når du fjerner forgasseren fra motorsykkelen, ta notater eller bilder av veien drivstoff linjer og kabler er trukket. Også dokumentere detaljene som du tar forgasseren fra hverandre, og bemerker hvor mange svinger det krever å fjerne blandingen og inaktiv skruer. Disse opplysningene vil være din baseline når det gjelder tid til å sette ting sammen igjen. Arbeidet med et rent, godt opplyst overflaten og bruke skuffer for alle de små delene som de er fjernet fra forgasseren.
Inspeksjon

Etter fjerning av float boller og flyter , sjekk deres tilstand. Et lite hull i flottøren kan hindre at det hviler over nivået av gassen som den var konstruert for å gjøre. Med dysene fjernet fra kroppen av forgasseren skal kontrolleres visuelt for å se om lys skinner gjennom dem. Ta ut og inspisere alle gummipakninger. Fjern nålen og membran fra forgasseren og se etter rifter eller sprekker.
Rengjøring

Målet her er å fjerne lakk og skitt fra forgasseren kroppen og alle flyttbare deler, inkludert dysene, den lysbilde, seler og membran. Det finnes flere forskjellige måter å gjøre dette, og hver har sine egne fordeler. Rengjøring med en spray-on løsemiddel eller en gjennomtrengende olje og en pensel kan være effektive. Men hvis en masse lakk er til stede, er soaking sannsynligvis en bedre idé. Soaking i en forgasser dukkert, tilgjengelig på bilen deler butikker, er et populært rensemetode. Hvis du bruker en kjemisk dukkert, fjerne alle ikke-metall deler fra forgasseren siden kjemikalier i dip vil spise bort på gummi. Bruk alltid hansker og vernebriller når du arbeider med kjemiske løsemidler. Et alternativ til å bruke sterke kjemikalier er et bad i kokende vann eller sitronsaft. Dette kan skure bort skadelig lakk og fjerne skitt uten å skade gummipakninger. Etter bløtlegging eller sprøyting delene, blåse dem ut med trykkluft for å frigjøre noe skitt som har løsnet.
Montering

Når alle inspeksjoner og rengjøring er utført, se tilbake til notatene eller bilder for montering. Alle deler som ikke er brukbare bør skiftes, inkludert jetfly og sel. En gjenoppbygging Settet inneholder alle disse delene, og er tilgjengelig fra forhandleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107419.html

Previous:
Next:

motorsykler