Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre Front bremseklosser på en 1999 Road konge

bremsekloss endringene gir en utmerket introduksjon til grunnleggende vedlikehold av 1999 Harley-Davidson Road kong motorsykkel. Oppgaven er ganske grei, slik at du kan jobbe i ditt eget tempo til du er komfortabel med jobben. Noen spesialiserte stikkontakter er nødvendig for å fjerne Road Kongens bremsekalipere, men den lille investeringen vil være verdt hvis du har planer om å opprettholde din motorsykkel selv. La det være minst 30 minutter å fullføre denne oppgaven. Du trenger
1/4-tommers 12-punkts kontakten
10 mm 12-punkts socket
Stikknøkkel
Flat skrutrekker
Brake-spray
Bremseklosser
momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løsne de to bremseklossens nåler i nærheten av sentrum av bremsekalipere, ved hjelp av en 1/4-tommers, 12-punkts kontakten

2

Skru de to boltene som fester bremsekalippernes på gaffelen, med en 10 mm 12-punkts kontakten. Løft bøylen ut av fremre bremse rotoren.
3

Vend bøylen igjen, vendt mot caliper munn og bremseklosser mot deg. Rengjør innsiden av bøylen munn, ved hjelp av en brems renere spray.
4

Sett inn en flat skrutrekker mellom bremseklossene og skyve bremseklossene mot sidene av bøylen munn for å komprimere stemplene.

5

Skru bremseklossens pins helt og trekk bremseklossene ut av bøylen.
6

Sett et sett med nye bremseklosser i bøylen munn. Skru bremseklossens pins i bøylen, ved hjelp av en 1/4-tommers, 12-punkts stikkontakt.
7

Skyv bøylen over fronten bremse rotoren og på gaffelen. Bolt målepunktet på sin monteringsbrakett, ved hjelp av caliper bolter og en 10 mm, 12-punkts kontakten. Stram målepunktposisjonene bolter til 35 fot-pounds, med en momentnøkkel.
8

Bytt motsatt brems skyvelære er pads, etter samme metode.
9

Pump bremsehendelen flere ganger for å lukke bremseklossene mot de fremre bremseskiver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108612.html

Previous:
Next:

motorsykler