Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1984 Honda XL 200 Spesifikasjoner

The Honda XL linjen er blant de mest utilitaristiske motorsykler noensinne laget. Utformet som en on-road/off-road maskin, kan det gå omtrent hvor som helst som samtidig er fullt street-legal og i stand til å navigere byens veier tilstrekkelig. 1984 XL var intet unntak. Et steg opp fra Junior størrelser, denne posten i XL linjen var ideell for en liten voksen. XL Basics

Nesten hver Honda XL var en enkelt-cylindered firetakts med en enkelt overliggende kamaksler. Det var en Dirtbike tilpasset gatebruk, ikke den andre veien rundt. Mens svært godt tilpasset sti eller enduro riding, var det bare brukbare på veiene. Dette gjorde XL et ideelt valg for lange offroad-eventyr som hadde noen motorvei eller overflaten street segmenter, eller som en ranch sykkel eller landlige sykkel for steder med blandede grusveier og overflate gater. XL var også kjent for å være blant de mest holdbare, pålitelige sykler laget.
Motor Nærmere

XL var luftkjølt. Med en boring på 65,5 mm og en slaglengde på 57,8 mm, fortrengt det 196 kubikkcentimeter og hadde et kompresjonsforhold på 9.2:1 generere 18 hestekrefter ved 8000 rpm. Singelen overliggende kamaksler operert to ventiler: ett inntak og en eksos. Ignition ble administrert med en CDI system. Den XL200 pustet inn gjennom en enkelt 24 mm Keihin forgasser og pustet ut gjennom en tydelig tvilling eksos-port system.
Suspension

XL spores med en 21-tommers forhjul, som måler 2,75 inches bred. Den bakre var en kjede-drevet 18-tommers dekk, som måler 4,1 inches bred. Den hadde en ramme av stålrør, 38 mm Showa forgaffel og en Pro-Link bakhjulsoppheng. XL stoppet med trommelbremser foran og bak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108613.html

Previous:
Next:

motorsykler