Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Ytre Primær Cover på en Harley

Den ytre primære dekselet huser den primære stasjonen og clutch. Det ville måtte fjernes for å erstatte kjeden, strammer eller clutch. Det kan også byttes ut for kosmetiske grunner med en egendefinert del å kle seg motorsykkelen. Mens det er ikke en vanskelig del å fjerne, kan det ta omtrent en time å fjerne det. Før du tar den primære dekselet på en Harley-Davidson motorsykkel, anbefales det at du kontakter en brukermanual. Du trenger
SAE fastnøkkel
SAE Allen fastnøkkel
Spårskruvmejsel
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner
en

Tøm primære væske. Fjern pluggen under det primære ved å skru den. Du trenger en avtappingspannen å fange væske. Når all væsken har rent ut, skru pluggen tilbake i det primære.
2

Fjern skiftet arm kobling. Trekk skifte arm skruen helt ut av skiftet arm sammenhengen og forsiktig arbeide det av skaftet.
3

Løsne clutch kabelen. En clutch wirejusteringen er plassert nær sentrum av den clutch kabelen. Hold låsemutteren og vri bunnen av den for å løsne den.
4

Fjern derby dekselet og den primære kjeden inspeksjonsluke. Bruk en umbraconøkkel for å løsne boltene. Når boltene er fjernet fra derby cover, må du lirke den av. Vær forsiktig så du ikke mister våren bak derby dekselet. Du vil se en clutch justeringsskruen under våren. Nøye ta en flat skrutrekker og løsne det. Som du løsne den, vil mutteren kommer av utløserlager forsamlingen.
5

Fjern utløserlager montering og løsne clutch kabelen fra utgivelsen forsamlingen. Skru av clutch kabelen fra den primære dekselet. Dette kan eller ikke kan kreve fjerning av clutch hendel.
6

Løsne den primære kjedestrammeren. Det er en mutter med en gjenget stang som stikker ut. Hold mutteren og skru det.
7

Fjern den primære dekselet. Bruk en umbraconøkkel for å fjerne boltene. Når boltene fjernes, kan det primære feste dekselet på grunn av pakningen. Lirke den av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108908.html

Previous:
Next:

motorsykler