Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Clutch på en 2002 Kawasaki Vulcan Classic

Kawasaki '2002 VN1500 Vulcan Classic brukte en hydraulisk clutch system for å eliminere muligheten for clutchsluring eller tapte skift i forbindelse med potensial for en tradisjonell stålwire til å strekke seg over tid. Imidlertid kan virkningen av clutchen hovedsylinderen og dens slavesylinder reduseres dramatisk ved innestengt luft eller den naturlige oppbygging av kondens i den hydrauliske væsken. Dette er ofte angitt som en soft-følelse spaken pull eller en stadig grabby sensasjon fra clutch. I de fleste tilfeller vil spyle det gamle fluid ut av kretsløpet og påfylling den med friskt fluid løse begge problemer. Du trenger
Motorsykkel jack 8 Ferieleiligheter, 10 og 14 mm kontakter
Stikknøkkel
5 mm unbrakonøkkel
3 meter, klar plast slange med en 1/4-tommers indre diameter Side 8 mm kombinasjonsnøkkel
Phillips skrutrekker Vis
DOT 4 bremsevæske
Butikk filler
Momentnøkkel
5 mm Allen socket
Flere Instruksjoner

1

Plasser Vulcan på en motorsykkel jack å støtte den i vertikal stilling. Skru den venstre framfoten-board festeboltene, ved hjelp av en 14 mm pipe og en pipenøkkel.
2

Løsne den bakre skift-spaken klype bolt, som ligger under venstre foran foten bord, ved hjelp av en 10 mm-kontakten og en pipenøkkel. Trekk bak girspaken ut av overføringen shifter akselen. Løsne den fremre skift-spaken klype bolt, ved hjelp av en 10 mm pipe, og trekk girspaken ut av shifter skaftet.
3

Skru den ytre motordeksel bolter, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk dekselet bort fra motoren for å avsløre clutch slave sylinder. Press en 3-fots lengde av klar plast slanger med en indre diameter 1/4-tommers over lufteventilen på toppen av clutchen slavesylinder. Plasser den andre enden av slangen inn i en plast få kjøpt.
4

Slå motorsykkelens styre til høyre til clutch master sylinder reservoaret, plassert på venstre styret, er på nivå med bakken. Skru Væskebeholderen dekke bolter, med en stjerneskrutrekker, og trekk dekselet og mellomgulvet ut av reservoaret.
5

Suck den gamle clutch væske ut av reservoaret, ved hjelp av en håndpumpe. Refill reservoaret 3/4 full med DOT 4 bremsevæske.
6

Vri clutch slave sylinder lufteventilen mot en kvart omdreining, ved hjelp av en 8 mm kombinasjonsnøkkel, for å åpne ventilen. Trekk clutch hendel inn til mate den nye clutch væske gjennom clutch kretsen. En liten mengde gamle clutchvæsken vil bli tvunget inn i det klare plastrør. Ta til lufteventilen klokken en kvart omdreining med fastnøkkel for å stenge ventilen. Sakte slipper clutchen spaken, deretter fylle reservoaret med DOT 4 bremsevæske. Gjenta til væske fanget i slangen uten bobler eller rusk og har en lys gul farge.
7

Trekk clutch hendel i flere ganger med lufteventilen fullt lukket. Du skal føle en fast motstand når du drar i spaken i. Hvis clutch hendel beveger seg lett eller du ikke føler motstand, fortsetter å blø clutchen som beskrevet tidligere.
8

Wrap en butikk fille rundt den lukkede blø ventil og plastrør, og trekk av slangen. Tørk bort sølt clutchvæsken med din butikk fille. Stram lufteventilen til 69 tommers-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 8 mm-kontakten.
9

Monter det ytre motordekslet på motoren. Skru den ytre motordeksel bolter på plass, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Stram boltene til 61 tommers-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 5 mm Allen socket.
10

Skyv foran girspaken på overføring Shifter skaftet, etterfulgt av den bakre girspaken. Stram begge skift-spaken klype bolter til 18 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 10 mm-kontakten.
11

Monter fremre venstre fot bord på motorsykkelens ramme. Skru ut foten-board festeboltene på plass, ved hjelp av en 14 mm pipe og en pipenøkkel. Stram boltene til 25 fot-pounds, med en momentnøkkel.
12

Fyll clutch master sylinder væske reservoaret med DOT 4 bremsevæske. Stopp når væskenivået er mellom den øvre og nedre merker trykt i fluidet nivåglass på forsiden av beholderen. Installere mellomgulvet i reservoaret, og skru skruene i dekslet på plass med en stjerneskrutrekker.
13

Fjern motorsykkel fra jack, deretter parkere den på stativ sin.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111101.html

Previous:
Next:

motorsykler