Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer en Goldwing motorsykkel som trekker til høyre

Hvis Goldwing motorsykkel har en tendens til å trekke i én retning, kan dette bli veldig slitsomt for hånden som må kompensere mot denne bevegelsen på langdistanse turer. En motorsykkel som trekker til den ene siden kan være vanskelig å ri fordi dette drivende behov for å bli motvirket av skiftende vekten eller mot styring. Hvis trekke er mild og kun merkbart på bestemte tider, kan det være normal drift, forårsaket av naturlige skråningen av veien. Hvis trekke er alvorlig nok til at det påvirker kvaliteten på turen konsekvent, så det bør repareres umiddelbart. Instruksjoner
en

Ride motorsykkelen og følge nøye med på din ridning skjemaet. Hvis du grep på styret for hardt, kan du bli utilsiktet forårsaker motorsykkel å trekke rett ved å bruke ulike mengder press for å grepene. Sørg for at din kroppsvekt er balansert på motorsykkelen, og du ikke lener utilsiktet.
2

Balance utstyret i dine salveskene. Hvis du reiser med en rekke elementer i salveskene, bør vekten fordeles jevnt på begge sider for å unngå utilsiktet trekke.
3

Sjekk dekkene på motorsykkelen. De bør begge være oppblåst til den anbefalte mengden av dekkprodusenten. De bør også være riktig justert, en bakre dekk som er ute av stilling er mest sannsynlig å forårsake drivende
4

Kontroller drivremmen.. Sørg for at beltet er i god stand uten rusk, sprekker eller mangler tenner. Sjekk strammingen og justere det som trengs, å følge retningslinjene i brukerhåndboken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108386.html

Previous:
Next:

motorsykler