Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justerer jeg kjørelys på en DL1000?

The Suzuki DL1000 har en sammensatt frontlys forsamlingen som kan justeres horisontalt og vertikalt. Dette kan gjøres ved hjelp justeringsknapper på rattstammen selv. Ingen spesielle verktøy er nødvendig eller deler fjerning. Dette er gode nyheter for de som har frontlykter som peker opp i verdensrommet eller ut på feil side av veien. Forvent å bruke noen minutter på å justere frontlysene for å sikre at du har mest mulig synlige mens du kjører. Du trenger
Tape
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Park din Suzuki DL1000 rett foran et parkeringshus dør eller vegg.

2

Plassér horisontal og vertikal stripe av tape direkte foran frontlys. Hold rattstammen fremover slik at frontlyset peker fremover når du holder båndet. Har en venn hold rattstammen hvis det er for vanskelig å gjøre begge deler samtidig.
3

Mål 10 meter fra veggen og plassere en tape-bit på bakken der. Sikkerhetskopier sykkelen til frontlys forsamlingen er rett over denne stripen av tape.
4

Slå på frontlyktene. Finn de to justeringsknapper på siden av rattstammen. Den vertikale justering knott er høyere enn den horisontale justering knott.
5

Roter den horisontale knotten slik at strålen faller direkte på vertikal stripe av tape på veggen. Vri den vertikale knotten slik at strålen faller innenfor to inches under horisontalplanet tape, slik at de lyskjeglevinkler nedover på veien og ikke inn i øynene til andre sjåfører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107937.html

Previous:
Next:

motorsykler