Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yuasa YTX 15L-BS Spesifikasjoner

The Yuasa YTX15L-BS er et vedlikeholdsfritt batteri som brukes i små motoriserte kjøretøyer, som motorsykler, alle terrengkjøretøy og snøscootere. Den YTX batteri serien benytter en rekke unike konstruksjon funksjoner som gjør det bedre egnet for bruk i aktive kjøretøyer som motorsykler. Disse omfatter en spesiell absorbert matt glass celleseparator for vibrasjon motstand, samt en flammesperre som en del av sin luftesystem. Spenning og strømstyrke

Yuasa YTX15L-BS er et 12 volts batteri som holder 13 amp-timer med strøm. Det kan godta en ladestrøm på 1,3 ampere og kan produsere opp til 230 ampere kaldt spy makt i temperaturer så lave som 0 grader Fahrenheit.
Poltype

Yuasa utstyrer dette batteriet med tre ulike sett med terminaler - topp, side og front. Dens topp terminalen er kvadratisk formet med en liten, rund terminal i midten. Den siden terminalen er en firkant med en stor rektangulær cutout og foran terminalen er et grunt rektangel med en runde senter cutout.
Kompatible batterier

Yuasa YTX15L-BS kan brukes som en drop-in erstatning for batterier fra andre produsenter. Det er funksjonelt likeverdig med utdanningen CYTX15L-BS, Motocross M6215L og Sears 44162 batterier
Dimensjoner

En relativt lite batteri, de YTX15L-BS tiltak seks. - 7/8 inches lang, 3-7/16 inches bred og 5-1/8 inches høy. Den veier 8.8 pounds før de fylles med de nødvendige 0,69 liter batterisyre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108674.html

Previous:
Next:

motorsykler