Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner av Suzuki DRZ 125

The DRZ 125 er en motorsykkel utviklet av Suzuki Motor Corp, en japansk bilprodusent som ble grunnlagt i 1909. Denne 2009-modellen er en dirt bike, en kategori av motorsykkel laget for å bli tatt av veien på røff og vill terreng. Det er den siste motorsykkelen i en serie som går tilbake til 2002. Makt

En firetaktsmotor driver 125 DRZ, altså i hver veivakselen rotasjon inntak, kompresjon, strøm og eksos hjerneslag inntreffer. Den har et kompresjonsforhold - forholdet mellom topplokk volum i forhold til volumet av stempelet før og etter at et kompresjonsslag - på 9,5 til-1. Den motorens sylindre har en diameter på 2,3 inches, kjent som utboringen. Pistons reise 1,9 inches innenfor disse sylindere, vanligvis kjent som hjerneslag. En enkelt overliggende kam utforming betyr at Suzuki kamaksel er plassert over brennkammeret. Ettersom dette har færre deler enn en overhead ventil design, den veier mindre. Fuel er levert via en Mikuni VM20SS forgasser, og en fem-trinns girkasse overfører motorens kraft til hjulene.
Dimensjoner

Hviler på en akselavstand på 49 inches, chassiset er 72,2 inches lang, 30,3 inches bred og 42,7 inches høy. Bunnen av rammen klarner bakken ved 10,2 inches og setet er plassert 30,5 inches over bakkenivå. Forhjulet er 17 inches i diameter og er innkapslet i et dekk som er 2,8 inches bredt med en sidevegg høyde på 2,8 inches. På baksiden er dekket litt tykkere ved 3,5 inches bredt med en sidevegg høyde på 3,5 inches. Dette, derimot, passer en mindre 14-tommers diameter hjul. Den tørre vekt av DRZ125 - vekten av et kjøretøy, når den er tømt for alle sine fluider, slik som olje og gass - er £ 1934. Suzuki kan lagre maksimalt 1,3 liter drivstoff i tanken sin, inkludert reserve.

Bremser og fjæring

En front teleskopisk, olje dempet, coil fjæring absorberer humper i veien. Det er ledsaget av en olje dempet link oppheng system på baksiden som også bruker spiralfjærer. Bringe Suzuki stoppet opp er jobben til fremre og bakre trommelbremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109314.html

Previous:
Next:

motorsykler