Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner for montering en Sidecar

En sidevogn er en liten, pod-lignende sete som festes til siden av en motorsykkel for en passasjer. Sidecar alternativet kan romme en rekke passasjerer, fra et lite barn til en stor voksen som ellers ville være komfortabel med å være satt på en motorsykkel. Du kan montere en sidevogn på rammen av motorsykkelen med en vanlig håndverktøy og delene som følger med sidevogn din. Du trenger
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Fjern emballasjen fra hele sidevogn og inspisere den nøye for eventuelle små deler eller stykker. Unbolt sidecar forsamlingen fra shipping pallen med en skiftenøkkel.
2

Separat kroppen av sidecar fra chassiset rammen under. Fjern boltene i gulvet av kroppen som fester den til rammen.
3

Finn festepunkt på forsiden av motorsykkelens ramme rett foran eksosrøret. Ta boltene ut av festepunkt og lagre dem til senere.
4

Bruk en skiftenøkkel til å feste øvre front mount på sidevogn er rammen til festepunkt på sykkelen. Bruke maskinvaren i sidecar mount til å feste rammene sammen, men ikke skru dem helt.
5

Fjern U-stroppen festet på fronten av rammen under den fremre øvre mount . Skyv stroppen rundt skinnen langs bunnen av rammen, og skyv det mot fronten av sykkelen til den møter de faste fester på sykkelens ramme.
6

Koble til U-stroppen til sidecar er ramme med skruene du fjernet tidligere. Flytt langs sykkelens ramme til du kommer bak der sidevogn og sykkelen kommer sammen.
7

Fest nedre festet på baksiden av rammen til motorsykkelen rammen med boltene du fjernet fra forsiden , øvre festepunkt på sykkelen.
8

Slipp boltene som holder crash bars på motorsykkelens ramme og skyv sidecar er rammen i mellom sprinklene og sykkelens ramme. Fest øvre bakre mount og barene tilbake på sykkelens ramme med skruene som ble fjernet.
9

Stram alle sidevogn sin ramme tilkoblinger deretter feste monterings armene til rammen. Pass på at armene peker ut og vekk fra sykkelen og parallelt med bakken.
10

Monter sidevogn chassis på rammen og fest delene sammen. Justere armene og chassis før du strammer all hardware på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110329.html

Previous:
Next:

motorsykler