Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan søke Motorsykkel Graphics

Installere motorsykkel grafikk er en kostnadseffektiv måte å endre utseende på sykkelen din. En maling jobb kan være relativt dyrt, mens grafikken kan kjøpes til en lav kostnad i mange forskjellige størrelser, design og farger for å gi sykkelen et nytt utseende. Noen grafiske Pakkene er standard, mens andre er spesiallaget for bestemte MC-modeller. Det er mange selskaper på nettet tillater at du kan spesialtilpasse din egen grafikk hvis du har en bestemt utforming eller farge i tankene for motorsykkelen. Du trenger
Papir håndklær
Isopropylalkohol
målebånd
nal Vis
Mer Instruksjoner
en

Fukt et tørkepapir eller klut med isopropylalkohol og rengjøre området av motorsykkelen hvor du søker grafikken. La den tørke helt.
2

senter grafikken på området du skal bruke det. Bruk et målebånd for å måle fra begge sider og topp og bunn slik at den skal sitte jevnt på sykkelen din.
3

Fjern grafikk fra backing papir ved å trekke forsiktig fra kanten . Hold den grafiske unna andre overflater, slik at det ikke klamre seg til noe ved et uhell.
4

Legg den grafiske ned i området du tidligere har målt. Begynn med det ene hjørnet og når du setter det ned bruke en nal å flate den ut og fjern eventuelle bobler.
5

Gni klistremerke på plass i sirkulære bevegelser med fingertuppene, arbeider fra sentrum til kantene av grafikk. Bruk skrapen til å fjerne eventuelle bobler som kan forbli.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108599.html

Previous:
Next:

motorsykler