Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg Dyna Super Glide Olje på en 2005 Harley Davidson?

Harley-Davidson anbefaler at du endrer V-Twin motorsykkelens olje hver 2500 miles for å sikre lang levetid og ytelse av din "sykkelens motor. Utføres regelmessig, kan disse oljeskift forlenge levetiden på 2005 Harley-Davidson Dyna Super Glide dramatisk reduserer slitasjen forårsaket av redusert olje. Oljeskift selv er en enkel oppgave som normalt tar mindre enn en time å oppnå ved hjelp av standard mekanikk 'håndverktøy. Ta deg god tid hvis du aldri har endret motorsykkelens olje før, vil du få raskere som du blir kjent med prosessen. Du trenger
Motorsykkel stå
Stikknøkkel
5/8-inch socket
Oil pan
Bunnplugger O-ring
Butikk håndklær
remskiveverktøy
oljefilter
3 liter 20W50 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

starte motorsykkel, la den gå i minst tre minutter å varme sin oljeforsyning. Stopp motoren og løfte motorsykkelen i en oppreist posisjon med en motorsykkel stand.
2

Skru av oljepåfyllingslokket fra oljetanken. Fjern tappepluggen fra nedre venstre side av motorens veivhus med en 5/8-inch socket. Plassere en bunnpannen under tappepluggen og la oljen renne helt. Fjerne og erstatte tappepluggen O-ringen med en ny O-ring. Tørk spissen på pluggen ren med en klut og sett den inn i motoren, ved hjelp av en 5/8-inch socket å stramme pluggen.
3

Fjern oljefilteret fra fronten av motoren med en stropp skiftenøkkel. Fyll en ny olje filter med fersk 20W50 motorolje og spre et tynt lag med olje på filteret indre pakning. Skru oljefilteret på motoren for hånd til den sitter tett mot veivhuset. Stram oljefilteret en ekstra kvart omdreining for å feste den på plass.
4

Hell opp til 2,5 liter fersk 20W50 motorolje i tanken og tørk bort eventuelt oljesøl med en klut. Sett tilbake oljepåfyllingslokket på oljetanken er filler halsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107397.html

Previous:
Next:

motorsykler